Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAFETERIANIE DLACZEGO NIE PRACUJECIE

Polecane posty

Gość gość

proszę o szczere odpowiedzi

Gość prawictwo pospolite 195
oto powody 1. W PRacy bym sie męczył 2. nie mam dzieci wiec pieniadze mi nie potrzebne , bo nie musze na nikogo pracować 3. nmam małe potrzeby .. PO jakiego grzyba mi auto jak i tak bym nim nie jezdził , bo nie lubie wycieczek 4. Srednio rodzice na mnie wydają 400 zł miesiecznie a w robocie zarobie około 2 tys zł co zrobić z 1600 zł , których nie potrzbuje ? wyrzicić do smieci ? 5 powód - mógłbym teorytecznie isc do pracy w której robi sie poł etatu czyli 4 godziny dziennie 6 powód - w pracy jest nudno i czlowiek sie tam nudzi , a w domu moge sobie odpalić counter strike albo robic co mi sie tylko podoba w pracy nie ma wolnosci robisz co musisz , a nie to oc chcesz jest wiecej powodów ale nie bede ich wymieniał mam 31 lat nigdy nie pracowalem i nie szukałem pracy , nie byłem w urzedzie pracy

za kilka minut ide na dzialkę zażyć troche kąpieli śłonecznej

Gość gość
to grubo

Gość Teresa Romero
Nie pracuje bo utrzymuje mnie konkubent i nasze dzieci, zarabia 1500 na reke, ja rodzinne 212zl mam na dzieci, mieszkamy z rodzicami moimi i tez dokladaja do nas troche, nie jest zle.

Gość gość
- nie pracuje bo nie musze, utrzymują mnie rodzice i dziadkowie, troche im pomagam w gospodarstwie wiec wiem co i jak, gdyby ich zabrakło, mam kilka pomyslow ale oni sie nie zgadzają na rewolucje - nie chce mi sie pracowac i sluchac ''szefa'' to jakis koszmar, kiedys pracowalem w dwoch firmach dorywczo jako nastolatek, masakra, nie lubie sie sluchac jakiegos huja czy szmaty To są powody, po prostu nie mam ochoty pracowac i nie musze pracowac, nie nadaje sie do zadnej pracy, chce zarządzać :)

Gość PRAWIK 24
JA PRACUJE W NECIE

ja generalnie nie pracuje z dwóch powodów nie potrzebuje pieniedzy , bo mam małe potrzeby nie pije ostatnio piłem alkohol 2 lata temu , nie pale nie potrzebuje auta tata ma auto wiec jak jedzie na przyklad do babci to czasem mnie bierze pierwszy powód to zatem po chuj pracowac jak mi kasa niepotrzebna a drugi powód jest standardowy- w pracy jest o wiele bardziej nudno niż w domu w domu moge co chwile robic cos innego na przyklad partyjka w counter strike przez 2 godziny potem isc na działke na 2 godziny i znowu coś innego .. i moge robic 10 czynnosci w ciagu kilku godizn a w robocie tylko robisz to samo cały czas i umierasz z nudów przez rutynę

Gość Teresa Romero
A w domu pranie sprzatanie i zaprowadzanie dzieci do szkoly, i nikt mi za to nie placi.

nie pracuje dlatego , bo mi robota sie nie oplaca ..

Gość gość
nikt wam loda nie robi , więc nie macie motywacji do roboty .. A taki normalny mąz przychodzi z roboty , to żona od razu naga przy drzwiach czeka i klęka do miecza taka prawda