Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaaautorka

Hej mam pytanie

Polecane posty

Gość gośćaaautorka

Co najlepiej waszym zdaniem sprawdza się w łóżeczku do spania dla noworodka? Rodzę za miesiąc pierwsze dziecko i właściwie przed nami będzie cała zima i tak się zastanawiam czy wystarczy kocyk, kołderka czy wystarczy jakiś śpiworek zeby dziecko się nie rozkopywało i przypadkiem nie zarzuciło sobie kołderki czy kocyka na twarz.

Gość gość
mialam dla syna spiwork ale byl taki ryk ze zastapilismy go kocykiem

Gość gość
Noworodek sie nie rozkopuje wiec wystarczy kocyk i np.rożek, potem dla 3 miesięcznego polecm spiworki, u nas się sprawdzimy, maly sie nie rozkopie a ja noca nie martwie sie czy mu zimno

Gość gość
U nas na poczatku byl rozek ale.po tygodniu byl taki ryk ze calkowicie z niego musialam zrezygnowac i byla lekka kolderka i kocyk z tym ze.mala spala z.nami w.pokoju w swoim lozeczku. A spiworek u nas sie nie sprawdzil bo mala nie lubi byc.ciasno uwiazana. Musisz sie zorietowac czy twoje dziecko bedzoe cieplolubne czy nie . My z mezem lubimy cieplo i to.bardzo a.mala juz nie i np jak byla malutka i do kapania troche dogrzewalismy w pokoju to potem mala kiepsko spala wiec potem grzalismy na kapanie i jak ja karmilam otwieralismy drzwi zeby sie lekko przewietrzylo i bylo ok.

Gość gość
Rożek - bezpiecznie, ciepło, szczelnie i tak, jak u mamy w brzuchu. U nas rożek był przez jakieś 2 miesiące, jak było naprawdę zimno, to na to jeszcze kocyk. A potem kołderka już. Dziecko i tak się rozkopuje jak zacznie na boki się samo przekręcać, więc ciepła piżama to podstawa ;) Ale na sam początek - rożek + kocyk w zupełności wystarczą (jeśli zrezygnujesz z rożka - ciepła piżama czy tam śpiochy + kołderka).