Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SrebrnaDama123

Podpaski Always Ultra

Polecane posty

Witam ! Chciała bym się z Wami podzielić opinią na temat nowych podpasek Always Ultra. Zostałam Ambasadorką tej marki dzięki EveryDay Me :) Dostałam do rozdania w ramach testu i zbioru opinii innych kobiet - 3 rodzaje podpasek : *Always Ultra Super Plus *Always Ultra Night *Always Ultra Sensitive Super. Wszystkie 3 rodzaje podpasek maja taką samą formułę w "środku" - dzięki której nie przeciekają. Mają w sobie chłonne granulki/żel, które nie dają szans na przeciekanie czy inne niespodzianki. Są super chłonne! Dają 100 % gwarancji na to, że każda kobieta będzie czuła się w nich pewnie. Różnią się między sobą jedynie wielkością. Największa to Always Ultra Night - Sensitive Super ma za to powłoczkę delikatną jak bawełna - dla większego komfortu. Zrobiłam test chłonności wszystkich 3 podpasek w porównaniu z Always Classic - mimo iż na pierwszy rzut oka - podpaska Always Classic jest grubsza i "masywniejsza" - nie dała rady potrójnej dawce masy celulozowej - dostarczonej właśnie do tego testu. W nowych Always Ultra żel zatrzymujący wilgoć ewidentnie zdał egzamin na 6-kę! Jeśli chcielibyście dowiedzieć się więcej zapraszam na mój blog : poszukiwaczka5.piszecomysle.pl Hej!

Również z czystym sercem mogę polecić te podpaski! Według mnie nie ma lepszych, wszystko dzięki temu, że mają wkład żelowy. To on zabezpiecza nas przed przeciekaniem! A to jest właśnie najważniejsze. Każda kobieta chce podczas okresu czuć się pewnie i komfortowo, a podpaski Always z serii ultra na prawdę to zapewniają. Nie dość, że są cieniutkie to wchłaniają o wiele więcej płynu niż same ważą. I do tego przyjemnie pachną :)

A dla mnie oczywiście poza chłonnością i zabezpieczeniem przed przeciekaniem jest komfort noszenia. Klej w tych nowych Always Ultra jest mocny,skrzydełka są szerokie a podpaska jest odpowiednio długa i cieniutka dzięki czemu czuję się pewnie nawet podczas intensywnego ruchu i wiem że nie będzie niespodzianek :)

Gość aneta2503
Również miałam okazję przetestowania nowej wersji podpasek Always Ultra. Podpaski są bardzo cienki, więc komfort ich noszenia jest bardzo duży. Dodatkowo doskonale pochłaniają przykre zapachy oraz mają odpowiednią długość.

Gość gość
Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o :o :o

Gość gość
Może i dobre ale za drogie jak dla mnie.

Gość tyskaja
Również przestestowałam i z czystym sumieniem polecam. 100% ochrona przed przeciekaniem, do tego są ultracienkie. Plus tyle wariantów - każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o Co to za jakaś kuuurewwwska deeebilna kampania spammerska tego góóówna??? :o

Próbowałyście wariantu Always Sensitive?

Po przetestowaniu mogę powiedzieć, że te podpaski są bardzo komfortowe i nie podrażniają. Choć są cienkie, dobrze chłoną i mogę na nich polegać niezależnie od sytuacji. Bardzo podoba mi się opakowanie - jest kolorowe i kobiece. Marka Always jeszcze nigdy mnie nie zawiodła i tak też jest w tym przypadku. Także jeśli szukacie wygodnych i delikatnych rozwiązań na czas miesiączki, to polecam spróbować.

Gość Oliwka MOnika

Bardzo bardzo polecam nowość od Always 🙂 Podpaski Always Sensitive. Mają same zalety: są bardzo komfortowe na co wpływa to że są bardzo cienkie, dobrze chłoną i mają bardzo długie skrzydełka co powoduje, że podpaski nigdy nie przesuną się. Najlepiej spróbować samemu i ocenić 🙂 Ja gorąco polecam 🙂

Gość Nicolhod

Testowalam ostatnio podpaski always sensitive ultra i mogę powiedzieć że są bardzo dobrze wykonane. Maja duże skrzydełka, nie odklejają się, nie przesuwają, nigdy nie miałam problemu zrolowanej podpaski.