Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krotkie nogi, grube uda..

Polecane posty

Gość gość

Co ja mam ćwiczyć?:( Już nie wiem.. Mam krótkie nogi i grube uda.. Nie mam się w co ubrac, bo cholernie trudno mi znaleźć spodnie w których w miarę wyglądam.. Biegam, ale to nic nie daje:/ Biegałam codziennie przez 2tygodnie i nic.. Nie jem słodyczy, białego pieczywa.. I chudne z mikrocycków i brzucha.. Co mam ćwiczyć? Polecilibyście coś? Szybkie biegi? Chodakowską? Jillian? Mel b? Cindy Crawford?

zmien styl ubioru.Nos za dlugie spodnie,ktore wydluzaja i wysokie obcasy,do tego bluzki okrywajace uda,a przede wszystkim zaakceptuj Siebie,bo kazda kobieta moze byc piekna,jesli tylko w to uwierzy :)pozdr

Gość gość
Obcasy to nie jest mój styl.. A jak będe nosic bluzki okrywające uda to bede wyglądać jeszcze gorzej.. jakbym prawie w ogóle nie miała nóg..

Gość gość
Powiem cie ze tzw gruszki tak już maja, taka już ich natura. Chudnie się z tego co już jest chude, z nogami ciężko coś zrobić. Wszystkie ćwiczenia na uda tylko je umięśniają a nie wyszczuplają. Ciężki ten typ figury.

Gość gość
Tylko, że jaka ze mnie gruszka skoro nie mam szerokich bioder tylko po prostu uda mam grube

Gość gość
Jak nie masz szerokich bioder to plus dla ciebie wydawałabyś się jeszcze wieksza. Moje pmysły to obcasy, spodnie z prostymi nogawkami, dżinsy nie przecierane tylko klasyczne w jednolitym ciemnym kolorze.

Gość gość
Nic mi ubranie nie daje.. Jestem niska więc wygląda to jeszcze gorzej. A obcasow nie nosze, bo to nie mój styl.. Chciałabym coś poćwiczyć, żeby wyszczuplić te ud chociaż trochę..

Gość gość
Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Ja akurat wyszczuplam brzuch i kiedy ćwicze nacieram się balsamem wyszczuplającym i owijam się folią spożywczą i tak sobie ćwiczę:) powiem ci daje to lepsze efekty niż bez folii. Spróbuj może na uda tez to zadziała. Aha dodatkowo na folię nakładam pas taki na brzuch a co można by zastoswać na uda nie mam pojęcia.