Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wampirzyca222

ciaza przed 40tką

Polecane posty

mam 36 lat 4 dzieci ale bardzo pragnę mieć jeszcze jedno dziecko . Czy jest wśród was ktoś kto rodził w tym wieku ? Czy istnieje ryzyko ze mój dzidziuś urodzi się z jakaś wada . proszę o poradę pozdrawiam

Gość gość
Jeszcze nie za pózno choć ostatnie chwile byś nie czuła sie babunio-mamusią ale i tak jak dziecko trafi do gimu stuknie ci 50tka ....bedziesz miała wtedy siłę na walki z gimbusem ? Tak czy owak nie jest to jeszcze wiek karygodny -staraj sie ile sił ! P.S a w jakim wieku małżonek ?

Gość gość
ja mam 35 lat i staram się o 3 dziecko, ale mam koleżankę, która ma 39 lat i właśnie urodziła 5 :)

Gość gość
Szwagierka rodzila drugie w wieku 38 lat

Gość gość
Wiek jest jak najbardziej ok, do 40-tki to nawet nie ma co dywagowac i rozmyślać, młoda jeszcze jesteś, tylko... takie głupie pytanie: po co Ci 5-te dziecko? :/

Gość gość
ja mam 40 l, 3 dzieci i jestem w ciazy z kolejnym

Gość gość
ja cie rozumiem tez ciesze sie na duza rodzine, nie kazda kobieta chce dzieci i nie kazda zostala storzona do macierzynstwa

A po co ci dziecko . Lepiej napraw te zęby ,bo bedziesz chodzić bez zębów . Poco dzieciakowi bezzębna mamuśka????

moja siostra po 30 zaszla w ciaze, musiala lezec na supermami poduszce ortopedycznej.. dzieki temu nie bylo takiego nacisku na brzuszek

Gość gość
nie bedzie mialo jesli tamte dzieci sa zdrowe to male prawdopodobienstwo wady.ja mam 38 i urodzilam 5 mies temu 3 dziecko wszystkie zdrowe choc tez mialam obawy

Gość gość
Ja urodziłam pierwsze dziecko tydzień przed 40. urodzinami. Dużo kobiet około czterdziestki rodzi zdrowe dzieci.

Gość gość
Ja bym bardzo chciała trzecie. Mam 36 lat. Mamy bardzo dobrą sytuację finansową, dobre prace i teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie - poza mężem, który definitywnie nie chce trzeciego. Powód? Typowy męski egoizm :/, bo za wiele przy dzieciach nigdy nie robił...

Gość gość
ja urodziłam w wieku 39 lat z wadą wrodzona ukm, ale już jest ok ale zapewne tobie chodzi o zespoły genetyczne?

Gość gość
wiek mnie nie szokuje, tylko zawody kto urodzi wiecej.sorry, ale tego nie moge zrozumiec.to jakis nowy trend czy co?

Gość gość
ale jakiej wady?