Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca o to

Co myślicie o mojej tali?

Polecane posty

Gość Pytająca o to

Mam zamiar zacząć ćwiczyć, tylko nie wiem na których partiach ciała powinnam skupić uwagę: Ramiona: 91 Piersi:80 Talia:67 Biodra:91 Uda:50

Gość pytająca o to
Wzrost 163 Waga 51kg

Gość gość
Daj fotę (może być bez głowy), a nie jakieś cyferki!

Gość gość
Na całokształcie. Masz harmonijnie zbudowane ciało (biustu ćwiczeniami nie poprawisz). Z wymiarów wynika że jesteś gruszką więc możesz na brzuchu, udach i pupie się skupić w celu ujędrnienia, bo tego nigdy za wiele.

Gość gość
Jaka z niej gruszka? Tys chyba gruszki nie widział/a! :-D... Ramiona ma na równi z biodrami, a przy "gruszce" ramiona są wąskie, a biodra szersze... A co do pytania o talię, to powinnaś trochę ją ćwiczyć. Nie jest zła, ale przy takim wzroście mogłaby być ciut węższa :-)

Gość gość
jesteś beznadziejną kaczką,mikrutem , co to za laska? jak nie ma 175 cm?

Gość gość
Co po ramionach jak w biuście ma 80 tylko i ponad 10 cm więcej w biodrach. Gruszka typowa. Jeżeli przytyje 5 kg będzie, to bardziej widoczne, bo u szczupaków tej gruchy nie widać. Dopiero sposób tycia uwidacznia w pełnej krasie typ figury. Ja większość życia bez tłuszczu żyłam i w błogiej nieświadomości, że gr**** jestem. Dopiero te 5 kg na stare lata uwidoczniło tendencję. Autorko słuchaj doświadczonej kobiety. Tylko jędrność i płaski, nie mylić z wklęsłym, brzuch się liczy. Wtedy zawsze będziesz ładnie i zdrowo wyglądać. Reasumując brzuch i tyłek. Uda przy tyłku same się zrobią.