Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zostawiacie produkty w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Wpierw bierzecie cos do wozka/koszyka, ale pozniej sie rozmyslacie, to co robicie? odkladacie np. mleko gdzies gdzie popadnie czy cofacie sie skad to wzieliscie i odkladacie na swoje miejsce?

Gość gość
Jak się rozmyślę to odkładam byle gdzie. Po to jest obsługa żeby robili porządek.

Gość gość
na miejsce lub przy kasie

Odkładam na miejsce, szczególnie jeśli to coś, co się może zepsuć.

Gość gość
Chętnie wkładam produkty do zamrażarek chociaż nie powinny tam być.

Gość gość
byle gdzie nie odkładam bo to świadczy o kulturze i obsługa nie jest od tego by szukać po całym sklepie gdzie ktoś odłożył i czy zdążą znaleźć zanim się popsuje ostatecznie przy kasie

Gość gość
Ja wiem czego chce nigdy nic niezostawiam,czasem braknie kasy to kasjerka bierze jakis towar i po sprawie;-)

Gość gość
A te zamrażarek kładę byle gdzie. Niech się rozmrożą jak ich personel nie znajdzie na czas.

Gość gość
no to jestem dziwny, bo nie odkladam na miejsce

Gość gość
Nie dziwny tylko niedouczony ignorant.

Gość gość
Jeśli jest to coś co się może zepsuć to zawsze odkładam do zamrażarki/lodówki. Widziałam już takich debili, że odkładali mrożonkę między batony przy samej kasie. Z innymi produktami też się staram, no chyba, że bardzo mi się spieszy, a wzięłam na przykład fantę, a przy samej kasie jest paleta z mirindą w promocji w dobrej cenie to zostawię tę fantę przy kasie.

Gość gość
gość dziś Chętnie wkładam produkty do zamrażarek chociaż nie powinny tam być. Kiedyś tak zrobiłem. Byłem u kumpla pomóc mu w remoncie mieszkania, nie miał tam lodówki, a chcieliśmy wypić flaszkę po robocie, a ciepła wódka to słaba opcja, szczególnie, że był środek lata. Pod samym blokiem była Biedronka, to poszedłem w południe, wziąłem flaszkę wódki i poszedłem do zamrażarki z mrożonkami, na samym spodzie pod mrożonkami schowałem wódkę. Potem po robocie poszedłem i wygrzebałem wieczorem tę wódeczkę, idealnie schłodzona.

Odkładam na miejsce, ewentualnie zostawiam przy kasie jak czasu nie mam, a sklep duży, ale tylko takie rzeczy, które się nie popsują ;)

Gość gość
a po co sie trudzic i odkladac na miejsce?

Gość gość
a propos biedronki, to mnie strasznie wkurza, ze choc w upały nie maja w tym sklepie zadnych chłodzonych napoi, piw, itp...