Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochotę na piwo i chipsy po ciezkiej robocie, a k***a sie odchudzam

Polecane posty

Gość gość

mam ochotę na piwo i chipsy po ciezkiej robocie, a k***a sie odchudzam

Gość gość
Ja też :p

Gość gość
k****, jak jadłam co chciałam, to ważyłam o 30kg za duzo, teraz trochę schudłam, ale za mało wszysctko, co jakoś człowieka cieszy i daje złudzenie szczęscia jest zabronione kiedys doładowałam się super ciastem i kawą, albo piwkiem i fajnym żarełkiem, a teraz k***a przysługują mi byle nie za duze porcje i tylko owocowo-warzywne lubię moje posiłki, ale w dni jak dzisiaj mam ochotę na cos innego, nic na to nie poradzę.-( w dni jak dzis nigdy nie mialam ochpty na marchew i jablko, zawsze na chipsy, pizzę, piwo, ciasto;-((( k***a j****a psia mać czlwoiek sam sie na świat nie prosi, tylko potem dostaje wiadro pomyj na leb widząc co mu zgotowano;-( sama na swiat bym sie prosiła, ale skoro juz się urodzilam, to zyje i walcze, tylko ryczeć się czasem chce;-/

Gość gość
Może wprowadz sobie na diecie jeden dzień w miesiącu na jedzeniowe szaleństwo i jedz w ten dzień wszystko. U mnie to takie święto

Gość gość
mam takie 3 dni w miesiącu az;-) ale to za mało, bo czasem wypada coś spontanicznego, np dzis potrzebowałabym tego bardziej niz wtedy, gdy to zaplanowałam, ale dzis się nie mogę nażrec,w do,u będę o 9, a jutro wstaję rano. jak się nazrę, to nie zasnę najlepiej,zeby dzien obżarstwa byl dniem wolnym a jak poza zaplanowanymi dniami obżarstwa ktos do mnie wpadnie z ciastem, lub chocby zua, to mam nadprogramowe kalorie. wkuriw amnie to

Gość gość
tyle się człowiek namęczy,a wszystko przez to, że kiedys starym się figo fago zachciało w pościeli ja jebię

Gość feeder1
wszamaj piwko, przegryź golonką i zapij piwkiem;) co sobie będziesz żałowała;)

Gość feeder1
wszamaj czipsy miało być :D na zdrowie :D na koniec op*****l blachę ciasta :D

Gość gość
kurwa, a żebyś wiedział, że byłoby przednio ale muszę dbać o dupę nie kurwaugryżę się w garść zadzwonię opierdolic ojca, jak wiadomo, ten, co stworzył jest zawsze winnym nr 1 bye niech żre, kto może

Gość gość
jedna perła, to nie tragedia :) takie mam motto