Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się studiów

Polecane posty

Gość gość
hmm to twoja decyzja ja np. nie chce sie z nikim kumplowac nie lubie tych ludzi czego ty chcesz, bo to ze ktos naciska a to twoje zycie, zobaczysz czy sa w porzadku to jakos pojdzie, raczej jak dopasujesz sie do wszystkich, bedziesz sie smiala z kazdego dennego zartu i wygladala w miare to cie polubia, dobrze jeszcze, zebys chlala wraz z nimi i przygladala, jak robia z siebie idiotow (jeszcze lepiej zebys byla taka sama).

Gość gość
No własnie o to chodzi, że ja taka nie jestem.. Nie pije, nie pale, nie cpam, nie lubie imprez i ogólnie trochę "aspołeczna " jestem.. Wiadomo, że jak oni tacy beda to raczej się nie wpasuje.. Nie chodzi, że ktos tylko na mnie naciska, ale ja nie chce być samotna do konca życia.. w sensie brak przyjaciół całkiem..

Gość gość
A ja (autorka) akurat lubiłam pić etc.. i miałam znajomych, ale większej satysfakcji mi te kontakty nie sprawiały, wiec z prawie nikim teraz nie mam kontaktu i tak mi jest dobrze. W wakacje sama wszedzie chodziłam, podróżowałam i tak bylo najfajniej :) A nie, raz mamuśkę zabrałam na wycieczkę.

Gość gość
To wszystko zalezy od uczelni. Ja studiuje na http://www.medyk.edu.pl/ i nie narzekam na atmosfere. Mam na roku osoby o roznych zainteresowaniach i każdy ma swoje grono znajomych, wcale nie trzeba duzo imprezowac żeby być lubianym :)

Gość Eferka
Myślę, że bardzo fajną pomocą dla studiujących są takie darmowe notatki- https://notatek.pl/ Nie ma to jak darmowa wiedza zebrana w jednym miejscu :)