Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe filmy

Polecane posty

Gość gość

Ogladaliscie moze ciekawe filmy? - jesli tak to podajcie tytuly, preferuje filmy romantyczne, thilery, filmy akcji absolutnie mnie nie interesuja,

Gość gość
czekam...

Gość gość
Ja dziś widziałam szybcy wściekli 7 świetny ale to akcja więc ci nie pomogę

Gość gość
Nie akcje nie lubie, masz cos innego ?

Gość gość
przystojny facet a to co ma byc ?

Jesteś kolekcjonerem najlepszych polskich komedii? Ten film jest właśnie dla Ciebie. Z całą pewnością umili Ci długie jesienne wieczory oraz rozbawi do łez. O jaki film chodzi?? Oczywiście o „Wkręceni” w reżyserii Piotra Wereśniaka. Obsada gwiazdorska – Paweł Domagała, Bartosz Opania, Piotr Adamczyk. Dominiki Klużniak, Kacper Kuszewski oraz Kamila Baar. Same sławy. O czym jest film?? Głównymi bohaterami jest trzech przyjaciół ze Śląska. Każdy ma inny charakter, jeden jest romantykiem, drugi narwańcem a ostatni z nich kucharzem. Franczesko (Piotr Adamczyl), Fikoł (Bartosz Opania) i Szyja (Paweł Domagała) znają się od wielu lat. Razem pracują w fabryce oraz wspólnie spędzają wolny czas. Jednak nadchodzi dzień, kiedy tracą posady w lokalnej fabryce. Zamiast topić smutki w alkoholu, panowie planują spędzić szalony i niezapomniany weekend w Warszawie. Ich przygoda, o dziwo nie zaczyna się w stolicy, lecz w okolicach Zarzecza, gdzie trójka przyjaciół musi przymusowo przerwać podróż. Przyjaciele zostają wzięci przez mieszkańców za wyczekiwanych niemieckich inwestorów. Co z tego wyniknie? Musicie koniecznie obejrzeć Wkręconych! Polecam tą płytę http://www.cozacena.pl/wkreceni-wydanie-specjalne,38997#prettyPhoto. Jest to wydanie specjalne, które oprócz filmu zawiera także przebojowy teledysk „wkręceni – nie ufaj mi” oraz fantastyczne i unikatowe dodatki. Swój egzemplarz filmu zamawiałam ze strony www.cozacena.pl. To strona bardzo uczciwa. Rzeczy są wysyłane w terminie i nie ma żadnych problemów z płatnościami. Jeżeli lubicie polskie filmy, to ten idealnie się nada do wzbogacenia Waszej biblioteczki.