Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życzę wszystkim samotnym matkom, żeby ich bachory powyzdychały

Polecane posty

Gość gość

może wtedy będą miały większe szanse na rynku matrymonialnym

Gość gość
A po co im chłop. Jak już dziecko mają ? Teraz potrzebują kasy :)

Gość gość
HAHAHA, kocham was!;-) P.S. w każdym żarciuku jest źdźbło prawdy;-) skąd się przecież wzięły, na ukojenie nerwów, złagodzenie złych emocji wywoływanych przez coś, kogoś, jak wyżej;-)

Gość gość
A ja czuję to samo, tyle, że na poważnie, w co i tak nie uwierzycie. Taka prawda. F******u single mothers.

Gość gość
S********j wiesniaku Jestem facetem i uwazam, ze dzieci to najpiekniejszy dar jaki nam bog dał!

Gość gość
S********j wiesniaku Jestem facetem i uwazam, ze dzieci to najpiekniejszy dar jaki nam bog dał! xxx xxx xxx To nie Bóg, tylko natura głąbie.

Gość gość
a ściślej kobieta, która po całej imprezie z naciąganiem i nacinaniem krocza i tak kochasz mniej od dzicka, która jest wtórne względem niej wynaturzeniec nie mogłabym byc z facetem, ktory aż tak kocha dzieci, balabym się, ze nie beędzie sie ze mną liczy, tylko mi patrzyl czy na bank dobrze karmię i sprzątam i rodzę w bólach martwiłby się o dobro dzieci, a nie moje i dzieci, w razie zagrożenia porodowego wybrałby dziecko, nie mnie

Gość gość
Nie życz komu co Tobie nie miłe, tak ku przestrodze.

Gość gość
czytając ten post muszę coś napisać nie wrzucajcie wszystkich do 1 wora bo są sytuację które nie mają na to wpływu . jest coś jak śmierć ojca czy matki cioca została samotną matka gdy synek jej miała 2 lata narzeczony zginął 3 tyg przed ślubem a wczoraj zmarła moja znajoma mająć 34 lata zostawiając ojcu 2 dzieci młodsza ma 6 lat.