Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facetom nie przeszkadza, że kobieta jest po prostu głupia?

Polecane posty

Gość gość
I nosi tanie kolczyki...dobrze ze ty nosisz diamenty:) pfi Ja jestem goopia I mam kolczyki z bazaru a faceci I tak wybiora mnie a nie ciebie.baj:)

Gość gość
Bo pewnie sami są tępi :D Inteligentniejsi faceci wybierają raczej inteligentniejsze kobiety.

Gość gość
Mowa tu była o głupim uśmiechaniu się :D

Gość gość
I nosi tanie kolczyki...dobrze ze ty nosisz diamentyusmiech.gif pfi Już głupawki się wychyliły... Byście się chociaż nie wygłupiały :D

Gość gość
hahaha, sami tępi faceci wypowiadają się w tym temacie, więc nic dziwnego, że akurat im nie przeszkadza głupota u kobiet :D

Gość baca giewont
dobro boba to durno boba

Gość gość
- ładna - ma piękny uśmiech - nosi skromną biżuterię - bezpośrednia i otwarta - nie jest materialistką anioł nie kobieta

Gość gość
Nie gadamy z głupkami :D tzn. "językoznawcami"

Gość gość
- nosi skromna biżuterię Ta z bazarku jest tania, ale nie skromna :D:D

Gość gość
Zgłoś nacjonalista1995 dziś Co,argumentów zabrakło? Sława Słowianom,Sława Przodkom! Zgłoś Pewnie poszła/y spać. Cala noc będziesz się kłócił (sam ze soba)? :D w którym poscie ktokolwiek obrazil twoja eks Rosjanke? Bosze, ta kafeteria schodzi na psy, takie przymuly tu siedza.....

Gość gość
To byl taki przyklad, wszyscy wiemy jak rosjanki, ukrainki i inne takie lubia tandete i mocne wymalowanie aż śmieszne.

Gość gość
biżuteria skromna w sensie materialnym, nie epatuje bogactwem. Nie musi oznaczać "niepozorna". Takiej miłej dziewczynie wystarczy założyć proste ozdoby i będzie jeszcze piękniejsza. Nie musi nosić złota i diamentów.

Gość gość
Nie bez powodu Rosjanki są na topie na rynku matrymonialnym

Gość gość
To proste. Glupsza nie bedzie kwestonowac jego pozycji pana i wladcy w domu. Glupsza bedzie zapierdzielac w pracy, a potem w domu. Glupsza da sie szybciej zmanipulowac. Glupsza uwierzy w kazdy kit jaki jej maz pocisnie. Czy to tak trudno na to wpasc? Wcale nie musi byc ladniejsza . Ladna i glupia to ryzyko, ze ktos ja wciagnie do swojego lozka.

Gość gość
Z głupotą jest jak z pięknem. Co dla jednego znaczy piękne, poczucie humoru i nie przejmowania się pierdołami, dla drugiego będzie brzydkie i głupie.

Gość gość
Mój facet boi się mojego intelektu, jednak instynkt samca przeważa.

Gość pazipęk
bo sami są głuptakami

Gość Neptyk
Miałem głupiutka i piękna dziewczynę, tragedia ! Wytrzymałem z nią 3 lata bo akurat uczucia to potrafiła pokazywać jak żadna inna :D ale i tak po 3 latach się rozpadło. Leniwa, bez pracy, bez pieniędzy, kompleksy... dlugo tak się nie pociągnie.

Gość gość
bo tak jest łatwiej? faceci sa bardzo podobni do siebie. maja niezbyt wygorowane wymagania typu dach nad głową pełna micha odrobina rozrywki sex. pracuje głównie z mężczyznami i uważam to za coś nad wyraz dziwnego. chca mieć żony ale o nie nie dbaja, chca miec dzieci rodzine ale nie maja czasu ani ochoty na spedzanie czasu i zabawy. nie lubia dużo gadac smsy bardzo konkretne głównie w stylu tak lub nie.

Gość gość
wydaje im się ze skoro chodzą do pracy i przynoszą do domu jakieś tam pieniądze (ich zony pracuja i w dodatku dzieci i dom na głowie) to juz wszystko co moga dac od siebie. dlatego lepsza głupiutka milutka gąska z matczynymi instynktami bo to dla nich wygodne jest po prostu. czesto jestem swiadkiem zenp zona dzwoni a oni nie odbieraja a nic konkretnego nie robia po prostu olewka lub pokazowka jestem taki zapracowany. czesto slysze odzywki typu mowilem ci zebys do pracy mi nie dzwonila. nie mam czasu na pogawedki. albo inne ogólnie niezbyt sympatyczne odzywki gdy zona dzwoni pilnie w sprawie jakiejs awarii czy dziecka czy z jakas sprawa. sa dobrymi aktorami egoistycznymi do szpiku kości.

Gość myśl_nr_1
Uwielbiam zawiść kobiet. Samo pytanie jest głupie i tendencyjne. Jakiś mężczyzna nie chciał jednej, a chciał drugą, więc pewnie tamta jest głupia, da się zmanipulować, wykorzystać, pewnie chodzi tylko o seks itp. itd. I mój ulubiony argument: nie będzie musiał się starać aby zrobić dobre wrażenie. Ja pierniczę... Ludzie dobierają się na zasadzie podobieństw. Różnice sprawiają, że jesteśmy siebie ciekawi. A autorce tematu radzę iść na siłownię, zrzucić parę kilo, bo coś mi się wydaję, że to ten typ intelektualistki, która uważa, że inteligencja, wiedza i rozum przede wszystkim. A jak mężczyzna nie będzie zainteresowany to automatycznie lubi głupie kobiety :D I jak mi któraś napisze, że ciało i wygląd się nie liczy to zabiję śmiechem... :D :D :D

Gość gość
glupia kobieta jest prosta w obsludze, mozna nia manipulowac i zawsze bedzie sie usmiechac i przyklaskiwac.znam taki przypadek, pewiem atrakcyjny gostek mial piekna i duzo mlodsza zone.zostawil ja dla brzydkiej, malo inteligentnej i w swoim wieku kochanki.Bo zona chciala rownych praw i szacunku, natomiast kochanka patrzyla w niego jak w obraz, ciagle go wychwalajac i pozwalajac sie bic.potrzebowal pochlebstw i uwielbienia, ktorych od zony nie otrzymywal, bo inteligentna kobieta nie bedzie robic z siebie idiotki ani sie ponizac. ciag dalszy.kochanke i tak zostawil, z dzieckim, po kilkuletnim zwiazku.teraz ma nowa laske

Gość gość
Autor tego tematu ma problem z soba i to powazny lecz sie intensywnie bo skonczysz w psychiatryku jako schizofrenik zrozdwojeniem jazni ... tylko debil matol ograniczony. Umyslowo jednokomorkowiec zadaje. Takie pyt....nie masz i Nie bedzieszmial kretynie do zyciazadnej ani glupiej ani madrej. Bo kazda jak zobaczy takiego smiecia jak ty. Ztakim mysleniem to uciekniei oleje takie gowno...