Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko roochaczom nie przeszkadza ze kobieta nie jest dziewica!

Polecane posty

Gość gość

Oni nawet takie wola bo przeciez to tylko na raz (moze kilka) wiec nie bedzie stwarzala problemow tylko rozchyli nogi raz dwa trzy... A dziewice nie sa takie latwe wiec i problemow dla roochaczy wiecej!

Gość gość
Wczoraj gadalem z takim twierdzil ze lepiej jest isc do d***** zaplacic i miec z glowy. A jak nie do d***** to do klubu na "normalne" panienki bo te to jedynie pojecza ze chca zwiazek ktorego nie dostana i po sprawie i zaznaczyl przy tym zeby nie brac dziewicy bo to niedosc ze sie tez szybko zakoc***a to jeszcze trzeba mnostwo czasu zeby ja przeleciec... Bawcie sie z roochaczami dobrze :) ciekawe kto wykarmi wasze wspolne dzieciaki ;)

Gość gość
Jestem *****czem i sie z tym zgadzam :)

Gość gość
Owszem tylko gdy przyjdzie czas wyboru żony to nadal będzie się oglądał za latwymi? Ciekawe.

Gość gość
Oczywiscie ze bedzie szukal dziewicy wtedy i... Znajdzie. Ciekawe co zrobia te co puszczaly szpary a dopiero potem mowily ze chca zwiazku, bo o dawaniu doopy po slubie to juz zadna nie mysli teraz mysla o dawaniu przed... zwiazkiem

Co z głupi temat ;) Wszystko zależy od tego czego facet oczekuje od kobiety, jeżeli chce się zabawić szuka łatwych a związki długotrwałe się tworzy z 'dziewicami' przynajmniej tak zauważyłam.

Gość gość
Hmm,a drugie zwiazki..gdy ona i on po przejsciach,rozwofzie. To co ,ma sobie blonke odtworzyc??

Gość gość
A ja zauwazylem ze jak facet chce sobie poroochac to bierze dziewczyne obojetnie jaka a ta mu daje doopy i po tym jak juz mu da oznajmia ze chce zwiazku a wtedy roochacz mowi jej - nie.

Gość gość
Ale przymuły tu siedza.... Za moich czasow dziewicami i prawiczkami w szkole byly najgorsze ofermy, dziwaki itp.

Gość gość
Ja mam 28 lat i dla mnie jest bez znaczenia czy dziewczyna jest dziewicą czy nie. Jeżeli jest dziewicą i chce zachować dziewictwo do ślubu, powinna wybrać seks analny.

Gość gość
Macie swietny przyklad roochacza z 10:55

Gość gość
Ale co w tym złego, że nie obchodzi mnie czy dana dziewczyna ma w pochwie jakąś błonę czy nie ? Podobnie jest dla mnie bez znaczenia czy chodzi do kościoła czy nie. To jej sprawa.