Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłybyście nie skórzane buty na jesień za 120 zł

Polecane posty

Gość gość

kupiłybyście nie skórzane buty na jesień za 120 zł

Gość gość
ja nigdy nie patrzę na to czy skóra czy nie - tylko przy sandałach - reszta obuwia musi byc tak wyprofilowana zeby mnie nie gniesc nigdzie(mam haluksy i plaskostopie)a takie cos niestety w wiekszosci bywa tylko w mniej modnych i jakosciowo dobrych butach

Gość gość
Skórzanych butów za 120 zł i tak nie kupisz.

Gość gość
no nie ale kupię za 190 zł, widziałam fajne więc się zastanawiam czy lepiej kupić te sztuczne za 120 zł ale chyba lepiej dopłacić i kupić skórzane, uważam że jak na buty z tworzywa skóropodobnego to drogo

Gość gość
Przecież to normalna cena za buty w sieciówkach, w niektórych są dwa razy droższe i też nie skórzane

Gość gość
nie wiem, zawsze kupowałam buty na jesień ( nie skórzane) w granicach 70 zł, za kozaki zimowe ocieplane płaciłam około 100 zł, teraz uważam ,że lepiej już kupić skórzane skoro różnica w cenie nie jest taka duża

Gość gość
Wiesz co , ja mam eco skóra czyli nie skóra z housa i dobrze się sprawują. Te twoje za190 są trochę za tanie jak na skórę, czasem dają części skórzane typu cholewka czy wkładki i zaraz piszą , że butskórzany. Obejrzyj je dokładnie , bo na eco skórę też piszą że skóra szkoda przepłacac. Te moje z housa dobrze się sprawują, nie przemakają , nie rozklejają.