Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra20

kiedy facet pragnie

Polecane posty

Gość gość
Tez z nia rozmawiam I chyba sie rozstaniemy. Bedziesz usatysfakcjonowana? Chyba znasz to uczucie ze chce sie tobie seksu a nie mozesz. Ciekawy jestem co ty wtedy robisz?

Gość gość
A ja pragnę teraz sexu a zonka śpi

Gość gość
on chce po ślubie z Tobą-a wytrzymuje, bo pewnie dyma pół miasta:)

Gość gość
Nie, nie znam tego uczucia ;) Więcej lat od Ciebie pewnie mam. Jeśli ja bym chciała seksu, a facet by przez rok niczego nie określił, to szczerze bym nie czekała. Nie jestem katoliczką, że do seksu musiałam czekać do ślubu. Więc skoro też inne zasady wyznajesz, to po co Ci to? Bo, że jej nie kochasz to widzę.

Gość gość
gość 2:23 to ją budź :D No czytak tą kafeterię i nie wierzę, w jakich wy związkach jesteście :D

Gość gość
To tez ja nie bede dluzej czekal. A ty jetes w zwiazku Czy samotna? I tak z ciekawosci ile lat?

Gość gość
Jestes wrozka Czy co ze wszystko widzisz?

Gość goś1
W związku, 33 lata. Dopiszę jakąś jedynkę dla rozpoznania :D

Gość goś1
A wróżka to, że widzę że któryś gość nie kocha? No proste to jest, nie kochasz, myślisz o innych. Gość1 był zajęty goś mi wyszło :D

Gość gość
I jest tak dobrze? O wszystkim mowisz? Nawet o tym ze tutaj piszesz?

Gość gość
Mylisz sie kocham ale tez mam potrzeby pewnie tak jak I ty

Gość gość
Nawet teraz mysle o niej ale jestem facetem I jak pisze to jestem podniecony

Gość goś1
No o wszystkim mówię, a czemu mam nie mówić? Pisanie na kafe to przestępstwo jakieś, czy coś? No tak, fakt ma radochę z takich tematów, ale co ja poradzę :D Jak kochasz to zaczekasz, chociaż rozumiem, że masz potrzeby. No to jak wcześniej pisałam, mijacie się i tyle. Możesz się masturbować do ślubu :D To akurat śmieszne jest ;) Albo po prostu to nie jest miłość, nie wiem, innych facetów znam albo co. A kiedy ten ślub miałby się odbyć?

...a może by tak tym wszystkim kobietom, które z sexem karzą czekać chłopakom do ślubu zadać szczere pytanie: kochanie a co będzie jak już weźmiemy ten ślub i okaże się że ja jestem beznadziejny w tych sprawach, rozumiem kochasz mnie i będziesz rok, dwa, trzy znosiła brak satysfakcji w seksie ...ale ile tak wytrzymasz ? ...jak twoja frustracja przełoży się na nasze codzienne życie, pracę ... ja nie potrafię za siebie gwarantować że wytrzymam w białym małżeństwie ... ...myślę że jeżeli obojgu zależy na tym aby zbudować coś trwałego to jakoś się dogadają bo dla mnie istnieje wyraźna różnica między ******iem wszystkiego co na drzewo nie ucieka a bliskością w związku który ma się sformalizować

Gość gość
Są faceci którzy nie odpuszcza dziewczynie i musza ja zaliczyc co za tym idzie beda cierpliwie czekac