Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wybrac? Musze zdecydować do jutra

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentka i mam dwa pokoje do wyboru ( jutro musze podjac decyzje) pokoj numer 1- minusy-trochę gorsza lokalizacja, dalej od centrum, trzeba bedzie go ogrzewac we wlasnym zakresie i placic za to zima plusy- dosc duzy, ladny i przytulny pokoj pokoj numer 2- minusy- mniejszy pokoj, ale tez niezly, tylko lozko mniejsze itd plusy- ogrzewanie w cenie i ogolnie taniej bedzie wychodzil, blizej centrum, fajna lokalizacja Oba pokoje maja nowe meble, mieszkania sa przyjemne i taka sama iloscia lokatorów (2) Nie wiem co wybrac :O

Gość gość
Pokój number 2 oczywiście

Gość gość
Nr 2. Nigdy nie wchodź w ogrzewanie we własnym zakresie i jakieś komplikacje na tym tle, najgorsze co może być.

Gość gość
tam jest ogrzewanie na gaz tzn samemu trzeba ogrzewać i za to płacić, jest to cos na korytarzu czym sie ustawia temperature i ile trzeba bedzie doplacic , tyle wyjdzie. Sam pokoj jest ładniejszy, ale z drugiej strony nie chce marznac zima zeby oszczedzic na ogrzewanie

Gość gość
Okropność nie wyrobisz na rachunki!

Gość gość
No moze i racja... Kurcze 2 pokoj jest malutki, ale mieszkanie przyjemne i ta lokalizacja jednak lepsza...

Gość gość
Zdecydowanie pokój nr 2 Po dłuższym powrocie zmarznięta wchodzisz do swojego pokoju którego za Chiny nie możesz ogrzać i myślisz sobie ze juz chcesz wyjść z domu Maly przytulny mniej balaganu wszędzie bliżej oszczędnośc czasu, ciepło miło i bez jakiś kosmicznych rachunków