Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki900

Sprzedam niedrogo wyprawkę dla córeczki

Polecane posty

Gość niki900
Nie używałam takiej poduszki

Gość gość
dużo osób sprzedających na allegro, wykłada rzeczy na podłodze x a co to za argument? dużo osób pali i przeklina, to znaczy że to jest norma? nigdy bym nic nie kupiła co jest wystawione na podłodze? w sklepie jakoś towar leży na półce.

Gość miła jak zawsze
,,ubrania dla niemowlaka gdzieś na brudnej podłodze....żart? to wg ciebie zachęca do zakupu?" Jak się sprząta to podłoga nie jest brudna :) ubranka normalne może uda Ci sie odsprzedać za 50zł za 40 by pewnie poszły:)

Gość gość
w ciuchlandzie za taka cenę kupi się lepsze za takie pieniądze :-D A wiem bo często zaglądam do takich sklepów, a za pięć dych to ja rok temu sprzedałam lozeczko bardzo ładne, nowoczesne i używane tylko pół roku.

Gość gość
Haha Bo te co tak skrzecza ze na podlodze to pewnie takie skape larwy ze nawet proszku I wody Im szkoda na wypranie tych ubranek , Jak bys oddawala za darmo to by sie Tutaj pobily wiesniaczki a tak to tylko moga popatrzec I walic piesciami w sciany z nienawisci.

Gość niki900
z przesyłką za 1 szt wychodzi 2,06 w zaokrągleniu, nie opowiadajcie że na ciucholandzie kupi się za tę cenę dobrego ciuszka dla maluszka, byłam i widziałam , a co do układania ubranek na podłodze wezmę to pod uwagę przygotowując zdjęcia do innej aukcji,

Gość gość
co za suki...wy nie zbiedniejecie,ale byle ktos sie o pare groszy nie wsbogacił. Ścierwa

Gość gość
no wiec tak autorko jak robisz zdjecie to ubranka połoz na stole jesli na podłodze to rozłóż duzy koc . Wyprasuje je trochę bo tak wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte :) ogólnie ubranka ładne i cena tez ok

Gość gość
właśnie , zrób ładne tło , najlepiej białe . Wyprasuj te rzeczy , to ty chcesz je sprzedać i nikomu nie robisz łaski . Może daj lepsze światło , ja miałam piękne rzeczy ale zdjęcia nie najlepszej jakości , brzydkie tło i nikt nie chciał kupić a jak się postarałam to sprzedałam kilka rzeczy od razu . Daj zdjęcia z bliska bo niektóre wyglądają jakby były poplamione

Gość gość
Dychę już opuściła:D:D tylko co z tego jak ni ma chyntnych do licytacji hahaaaa. Jest tyle ładnych ciuszków, a ty musiałaś kupić takie tandetne i bazarowe? Te kolory:O i jakość też widać,ze nie najlepsza bo są rozciągnięte. Wstydziłabyś się takie coś wystawiać na sprzedaż, serio.

Gość gość
gość dziś dużo osób sprzedających na allegro, wykłada rzeczy na podłodze xxxxxxxxxxxxxxxxx I właśnie takie aukcje omijam szerokim łukiem. Jak widać aukcja autorki też nie cieszy się nawet minimalnym powodzeniem, bo brak licytujących

Gość gość
Jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mnie szlag trafia.. jakie baby potrafią być wredne. Nie interesują Was te ciuchy to dajcie sobie siana zamiast całą swoja nienawiść wylewać na biedną kobietę. Dzieci Was nie kochają, a może mąż ma Was za grube baby i potrzebujecie się wyżyć? Głupie i puste p***y.

Gość gość
niektóre baby są wredne

Gość gość
Ojej i to jak. Bo stać je na zarę, benettony i inne diory więc myślą, że mogą się śmiać z kobiety, która chce sprzedać ubrania albo z kogoś kto zechce je kupić bo ma gdzieś najnowsze trendy albo 'super' marki.

Gość gość
Ej, obrończynie autorki, brać się za licytację i to migusiem bo przecież to takie perełki,że jeszcze ktoś wam sprzed nosa zwinie :D:D:D

Gość gość
Autorko, dlaczego lecisz w choya z kosztem wysyłki? Zawsze jak widzę sprzedających chcących się "wzbogacić" na wysyłce, to daruję sobie takie zakup. Nieraz już coś wysylałam i taka paczka powinna kosztować miedzy 13 a maksymalnie 15 zł.

Gość niki900
+ opakowanie i potwierdzeni odbioru które kosztuje 1,90 a do paczki gdyby ktoś kupił dorzuciłabym parę gratisów, i nikt nie byłby stratny

Gość gość
Czyli nie takie gratisy,bo wliczyłas już je w paczkę.Widzicie jaka wieśniareczka cwaniareczka:D

Gość gość
A jakie opakowanie?

Gość gość
"a do paczki gdyby ktoś kupił dorzuciłabym parę gratisów, i nikt nie byłby stratny " No ty na pewno nie :O

Gość gość
I oszustka ucichła...

Gość gość
Paczka kosztuje 16 zł,

Gość gość
A kto ci to powiedział? Do 2kg 13 zł, od 2do 5 kg 14,50. Nie sądzę,ze takie małe ciuszki ważą ponad dwa kilo, a nawet jeśli to zawsze parę złotych jest do przodu

Gość gość
Autorko, no jakie to opakowanie??

Gość gość
na większości aukcji jest taka właśnie cena,

Gość gość
Bo większość oszukuje na przesyłkach. Co,ty się wczoraj urodziłaś czy jakaś do tyłu jesteś? Jakim trzeba być chciwym,żeby 5 zł było warte utraty potencjalnych klientów. Przysięgam,ze mimo iż coś mi się podoba, to nie kupuję od takich naciągaczy.

Gość gość
Ładne ubranka, co za zawiść i głupota w tym społeczeństwie , autorko nie słuchaj tych zazdrosnikow...

Gość gość
specjalnie zważyłam ciuszki i ważą 2,30 + opakowanie do tego dochodzi potwierdzenie nadania 1,90 bez tego paczki się nie wysyła,