Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z moim chłopakiem od 7 miesięcy. Na samym początku związku w marcu poinformował mnie że dziewczyna z którą spotykał się przez miesiąc czasu jest z nim w ciąży. Ona poinformowała go o tym w lutym a przestali sie spotykać pod koniec stycznia. Ja z nim jestem od marca. Całą wiadomość przyjęłam w miarę spokojnie. Ta dziewczyna w ogóle nie utrzymywała z nim kontaktu będąc w ciąży wiec dla mnie to było dosyć dziwne bo każda normalna dziewczyna chciałaby utrzymywać nawet jakikolwiek kontakt z potencjalnym ojcem dziecka, a tu tylko były kłótnie miedzy nimi potem jakieś blokowanie z obydwóch stron byleby tylko kontaktu nie było. Myśleliśmy nawet ze może sie okazać ze to nie jego dziecko skoro tak postępuje, zreszta do samego końca wierzyłam ze to może faktycznie nie jego dziecko. Wszystko miedzy nami było idealnie aż do zeszłego tygodnia jak dowiedział sie ze urodziła mi sie córka. Ogłupiał zaczął jeździć tam często odwiedzać małą dla mnie stał sie chamski, ciagle kłótnie ja chyba nie jestem w stanie tego zaakceptować boli mnie to cholernie tym bardziej że przed tym jak urodziło sie to dziecko on rownież chciał staraliśmy sie nawet o dzidzie. A teraz on nie chce ;( a ja pragnę dziecka najbardziej na całym świecie .co ja mam robić ?

Gość gość
Dobre prowo. Matkom polkom krwi napsujesz :D

Gość gość
Niby dlaczego matkom Polkom krwi nadpsute ? Bo nie rozumiem ?