Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Mogę iść w tej sukience

Polecane posty

Gość gość
him jak będziesz życzenia składac nie omieszkaj dodać ale masz grybe łydy jeszcze grubsze niż moje :d

Gość gość
idąc w białej lub prawie białej pokażesz wszystkim że BARDZO zazdrościsz pannie młodej

Gość gość
Ja bym Ciebie widziała właśnie w stylu tej długiej . Pomyśl o zakupie jednej długiej sukienki i takich butów jak ona ma jasnych . Oczywiście nie chodzi mi teraz na to wesele ale może na inne . Ona też jest blondynką i wygląda pięknie i tobie by pasowała .

Gość gość
Cialo masz fajne ale twarz paskudna :(

Gość gość
gość dziś Odwołaj to:classic_cool:

Gość gość
kurde, z tego co pisałaś o sobie miałam w myślach obraz totalnej przeciętniary z nadwagą, ale z ciebie jest laska! Wcale nie masz aż tak masywnych łydek, masz mięśnie, ale twoje nogi wyglądają super. Sukienka może rzeczywiście wydaje się biała, ale fsaon jest ekstra i prezentuje się na tobie cudownie.

Gość gość
Zmień fryzurę, masz pociągłą twarz a ten garb na głowie jeszcze ją wydłuża.

Gość gość
Moim zdaniem ładnie wyglądasz w niej i nadaje się na ślub.

Gość gość
Szans na co? Na nikczemny spust we włosy?:classic_cool:

Gość gość
his infernal majesty dziś a fryzury sb zmieniam kiedy mi się chce. x Tylko foty ciągle w tej samej, ale rób jak uważasz skoro lubisz się oszpecać :D.

Gość zrobisz jak zechcesz ale
mnie sie wydaje,że jest za krótka. masz za mocno umięsnione nogi. zwłaszcza uda, żeby je pokazywać w takim dniu, gdzie będą WAM robić zdjęcia. mankamenty się chowa a nie eksponuje w tak wulgarny sposób

Gość gość
za bardzo prześwituje 😭 🖐️

Gość gość
his infernal majesty dziś sory ale ta czarnula ma większą klasę w sobie niż ty taka prawda ty wygladasz jak tania dziunia z wiejskiej remizy, szczegolnie z tymi smiesznymi fryzurkami a'la grażyna, która wyrwała się na bazarkowy szoping :D

Gość gość
Miałem nic nie pisać ale ciągle mi ten temat w oczy wchodzi. Wiesz co autorko? Jedno udało ci sie powiedzieć i w sedno trafić. Nikt na ciebie nie zwróci uwagi ale nie dlatego że będą dwie setki ludzi tylko dlatego że nie ma na co patrzeć.

Gość gość
wiecie ze ta z czarnymi wlosami to pśp? :D

Gość gość
Him to ja napisze:) jestem dorosła i duzo starsza od ciebie, gdy wchodze na moje tematy to czasem widze wasze. Szczerze ci powiem masz fajna figure i nie musisz tu pytac sie o to tych ludzi. Jesres bardzo ladna i masz orginalnych urode i piekne wlosy i figure:) te sukienki obie ktore pokazales nie nadają sie na wesele bo nic w nich nie ma, ta druga moze byc na dyskoteke a ta pierwsza do parku na spacer w niedziele z mezem, nóżki masz piekne ale te różowe buty nie sa ok, zakładaj sukienki z klasa bo ty jestes z klasa i buty musisz nosic eleganckie. Dzuewczyna o takiej urodzie nie moze nosic ciuszkow od chinczyka , klasyka i jeszcze raz klasyka , masz dumna urode jak dama i nie mozesz sobie pozwolic na fatalaszki z bazaru :)

Gość gość
Sukienka jest ladna ale nie pasuje na wesele z powodu jej koloru a poza tym wydaje sie malo elegancka. Co do twojej fryzury tez uwazam ze nie pasuje ci takie uniesienie wlosow poniewaz mam pociagla twarz i wydaje sie przez to jeszcze dluzsza. Ta brunetka na zdjeciu bardzo ladna, duze oczy, naturalna i niestety ale tez uwazam ze daleko ci do niej z uroda.

Gość gość
Chyba się obraziła 😭 🖐️

Gość gość
Aha i jezzcze jedno: ta laska ktorej zdjecie wysłali ( ta czarna) do piet nie dorównuje ci uroda wiec nie masz co przejmować sie:) glowka do gory :)

Gość gość
Him sukienka super ty tez zmień buty na subtelne, klasyczne szpileczki wtedy optycznie wydłużysz nogi i żadnego masywu tam nie widzę :)

Gość gość
I większość facetów uwielbia klasyczne szpilki :)

Gość gość
Infernal chyba tańcuje na weselu, bo coś jej na kafe nie ma. Coś czuję, że będą nowe sexi focie jak się pojawi :D