Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowartosciowani faceci

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że zakopleksieni mężczyźni marzą o pięknych kobietach a ci dowartościowani doceniają normalne, przeciętne, szczupłe, zdrowe w swoim wieku?

Gość gość
Nie prawda jestem zakompleksiony praktycznie całe życie samotny, jakieś próby związków były ale to raczej tragiczne historie. Wystarczyła by mi przeciętna kobieta, szczupła, zdrowa może być nawet starsza powiedźmy 2 lata. Warunek taki żeby mnie nie oszukiwała i kiedyś pokochała.

Gość gość
przeciętne szczupłe zdrowe?!:O przeciętne są tłuste pryszczate i zaniedbane, obraz przeciętnej polki:O

Gość gość
Dobre. Przeciętna kobieta SZCZUPŁA i ZDROWA. ;D Zadziwiajace, każdy taki biedny, pokrzywdzony robaczek, taki dobry chłopak, w przeciwieństwie do tych wstretnych drani co to nie szanują kobiet , marzy o zwykłej dziewczynie. Ale ładnej, szczupłej i miłej. Spróbuj mieć brzydkie rysy twarzy, zero biustu albo nadwagę, to ten dobry chłopak da ci takiego kopa w d**e że ho ho NIe mówiąć juz o chorobach., W sumie zabawny topik :D

Gość gość
ciekawe jakoś na ulicach nie widać tych chorych grubych bab, na dyskotekach, pubach, przeciętna polka to szczupła i zdrowa kobieta, reszta natomiast wypada różnie...

Gość gość
opanuj się, do dyskoteki klubu chodzi 5-8% polek, reszta zamyka się w czterech kątach chowając swoją przeciętną różnorodność:O wyjątkowych polek nie ma, w większości są różne ale przeciętne:O

Gość gość
Na ulicę też wychodzi tylko 5-8% a może jeszcze dodasz że mieszkam w mieście gdzie same ładne są i mam dlatego same szczupłe koleżanki... co za brednie. 5-8% to te nie atrakcyjne (grube, brzydkie twarze, pryszcze itd.), reszta jest przeciętna albo ładna...