Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deskowata

Zwiazalibyscie się z kobieta

Polecane posty

Gość gość
Temat założyła Karolina stale gadająca o cyckach albo Katarzyna..ktora wszystkim poleca push upy,zwłaszcza Marzenie.

Gość gość
I nie tylk jej.

Gość gość
A nie lepiej związać się z taką dziewczyną ktora nam się podoba i do tego inteligentną. Każdy normalny facet patrzy i na wygląd i na charakter i dopasowanie. Jeśli nie będziesz faceta pociągac fizycznie to nie będzie chciał się z tobą kochać. A jak nie będzie seksu w związku to szybko się rozpadnie.

Gość gość
DObrze że są push-upy.

Gość gość
Eh ja sobie na przykład cenię bardziej ładne nogi od biustu. Strasznie schematycznie myślicie drogie panie.

Gość Deskowata
O nogi to mam akurat bardzo zgrabne. I nie jestem Karolina czy kto inny. Pierwszy raz zakładam temat o biuście Ale widać jest to pewien problem.

Gość gość
Jak masz zgrabne nogi to już masz atut, głowa do góry , przestań sobie zawracać głowę bzdetami jak mały biust, nie każdy musi mieć napakowane balony.

Gość gość
o co ci chodzi dziewczyno tak naprawde? nie tylko nie masz biustu, ale jestes niska jak krasnal i mowisz ze masz niezle nogi... chyba patyki, bo przy tym wzroscie o dlugich i zgrabnych nogach to mozesz raczej pomazyc. Szukasz jakiegos adoratora na jedna noc? To na pewno go znajdziesz, bo jest tylu desperatow, co nawet z 60-cio letnia babcia poszli by do lozka i weszli z nia w zwiazek byle by ich utrzymywala

Gość gość sylwia
Pomarzyć pise sie przez "rz".Faktycznie debilny temat autorko.Świat nie kręci się tulko wokół sexu i biustu.Pusta jesteś i tyle.

Gość gość
chyba poszla plakac

Gość gość
a jaka masz różnice pod a w biuście?

Gość gość
to że jest niska nie znaczy że nie może mieć zgrabnych nóg. według ciebie każda wysoka kobieta ma zgrabne nogi? bo ja mysle ze nie każda, tak samo nie każda niska dziewczyna ma brzydkie, sporo niskich dziewczyn ma ładne nogi.

Gość gość sylwia
A niech idzie w diabły.Dosc mam takich kolezanek ktore beda mi mowic ze mam taki albo taki biust albi ze mam sobie zrobic operację .Słyszałam to już pare razy .Jak ktoraś ma z tym problem to jej sprawa ja tam swój biust kocham taki ,jaki jest.Mysle że ten temat to provo.

Gość gość
Sporo niskich dziewczyn jest dużo bardziej wartosciowych i mądrzejszych od tych głupich i pustych skupiających się na wyglądzie.

Gość gość
przynajmniej maja na czym sie skupiac, bo te niskie nie maja wygladu, sa jak tacy zniewiesciali nastolatkowie :P

Gość gość
Ale za to mają mózg.

Gość Deskowata
Dzieki normali faceci i babki za dobre słowo. Fakt biust mały.Na codzień o tym nie myślę, ale dziś jakieś takie głupie myśli mnie naszły. Grunt, żeby były zdrowe (tzn piersi). Właściwie kiedyś to się naprawdę ucieszyłam z ich wielkości bo wyczułam pod palcami guzek.Na szczeście po biopsji okazało się, że to nic grożnego. Także dziewczyny nawet te bardzo młode, badajcie się, bo nighdy nie wiadomo. Frustratom nie dziękuję. no chyba tylko pośmiac się z nich można :D :D

Gość gość
wyglond to nie wszystko

Gość gość
posmiac to sie mozna z tych twoich kasztankow zamiast piersi...

Gość Deskowata
gość dziś posmiac to sie mozna z tych twoich kasztankow zamiast piersi... 4321 nie moja wina, że tak mało ci potrzeba do szczęsica 🖐️

Gość gość
Czy nie myla cie przypadkiem z nastoletnim chlopcem jak widzą cie na miescie?

Gość Deskowata
gość dziś Czy nie myla cie przypadkiem z nastoletnim chlopcem jak widzą cie na miescie? 12345456 Ale przed mutacją czy po? :D

Gość gość
Nie związałbym się, kobiety z małym biustem są aseksualne.

Gość gość
jak masz fajny tyłek, to lubiłbym na pieska