Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deskowata

Zwiazalibyscie się z kobieta

Polecane posty

Gość Deskowata

Szczupłą, 165 cm, 52 kg. Ale z bardzo małym biustem? Prawie płaska deska.

Gość gość
Nie. Widzialem juz bardzo ladne kobiety, z z******tym tyleczkiem i opalenizna, pieknym cialem, ale... no wlasnie, bez cyckow. Wygladaja jak taki wyrosniety nastolatek. Tak juz jest, natura tak dziala na psychike

Są ważniejsze rzeczy jak biust, którymi kieruje się normalny mężczyzna przy doborze partnerki

Gość Deskowata
On jest naprawdę mały. 13latki miewają większe biusty. Jest bezplciowy.

Gość gość
Dokładnie.Liczy się wnętrze ,charakter.To nie ulega nawet dyskusji bez wyjątkowego charakteru to chocby nie wiem jak cycata bedzie nijaka.

Gość gość
ja pier... a po co ci cycki? to jest najwazniejsze u kobiety? rozumiem fajnie jest coś podotykać ale bez przesady! to może niech będzie tak że laska ma cycki ale jest taka głupia, wydaje tylko kasę, nie zrobi ci obiadku, nei wypierze skarpetek itd ale cycki ma tak to jest git? cycki cycki...

Tylko *****cze uzalezniają dobór partnerki pod kątem wyglądu biustu i tyłka. Głowa do góry

Gość gość
cycki, cycki , cycki :D:D

Gość gość
Dziewczyno a mózg masz????

Gość soldier_14
Pewnie,o ile była by co najmniej w moim wieku i miała trochę oleju w głowie :D.

Gość gość
tylko debil patrzy na cycki, jesteś niedojrzały i tyle po prostu, lepiej nie związuj się z taką dziewczyną bo mi jej jest szkoda, znajdź sobie kogoś na swoim poziomie- cycatego pustaka..

Gość Deskowata
Wiem ze są większe problemy. To nie jest mały biust. Jego prawie nie ma. Coś jak uu tej aktorki co grała w piratach z Karaibów. Keira Knightly czy jakiś tak. Kto widział ten wie.

Gość gość
Jeśli miałaby ładną buzię i odpowiedni charakter to tak. Wielkość biustu mnie nie interesuje. Mogłaby być "płaska".

Gość Deskowata
Jak to? Piersi więc nie są tak ważne wizualnie? Tzn dla facetów.

Gość gość
Mam kumpelę, co ma wzrostu 168 cm, waży 60 kg a piersi ma jak śliwki węgierki, więc Ty chyba masz groszki.

Gość gość
Dla niektórych są ważne. Niektórzy mają fetysz dużego biustu. Jednak dla większości biust pełni drugo albo trzeciorzędną rolę przy wyborze partnerki. Ogólnie nie jest szczególnie istotny.

Gość Deskowata
17:31 PRZECIEZ pisze, że ich prawie nie ma. Nie ze mam mAłe C albo B. Ale małe A. W sumie mogę chodzić bez stanika. :/ Możliwe, że to rozmiar prawie 0.

Gość gość
Nie Ci co mowia tak mowia tak zeby z******** lub sa frajerami, bo zadna NORMALNA kobieta ich nie zechce

Gość gość
Ty dziewczyno w ogole wiesz co to jest ewolucja? Wielkosc biustu swiadczy o rodnosci samicy i czym biust atrakcyjniejszy, tym przyciagnie wiecej samcow, poniewaz taka samica potencjalnie moze zrodzic lepszy pomiot. Kobieta bez cyckow? Jest ladna jak patrzy sie na twarz, pupcie, ale jak zobaczy sie, ze ma klate jak zniewiescialy nastolatek to nabiera mnie wewnetrzne obrzydzenie i odruchy wymiotne.

Gość gość
A jaką to jest "normalna" kobieta? Taka, której wydaje się, że jest fajna bo ma cycki? Ma rację, wydaje jej się.

Gość gość
Normalna, to taka która jest zdrowa fizycznie i jest plodna, a nie zdeformowana fizycznie(niedorozwinieta). Nie mowie tutaj o cechach charakteru

Gość gość
Tylko ograniczona idiotka może pisać że facet któremu zależy na biuście to debil i pustak...to może jeszcze będziecie wymagać żebyśmy zagadywali wyłącznie do tych dziewczyn, które się nam nie podobają? Kobieta jest ładna, ma niebieskie oczy i duże piersi i mi się podoba to zagaduje i dopiero zaczynam poznawać jej charakter , jak się nie dobierzemy to się rozstaniemy,a z kolei inny widzi kobietę na którą ja bym nawet nie spojrzał, brązowe oczy i małe piersi i jemu się ona podoba i do niej zagaduje i zaczynają się poznawać....ludzie najpierw ktoś musi nas pociągac fizycznie by zacząć poznawać jego wnętrze, trochę logiki. Tylko brzydkie i zakompleksione dziewczyny mogą mieć problem z tym ze się nikomu nie podobają, a inne tak

Gość Deskowata
Dzięki. Jak widzę nie mam się tak naprawdeczym aż tak bardzo przejmować. Normalnym facetom jak widać to nie przeszkadza :)

Gość gość
nie znam faceta, ktoremu podobala by sie dziewczyna bez cyckow, po prostu nie znam... chyba tylko jakiemus desperacie :D

Gość gość
A ja nie znam faceta ktorego nie ineresowałby charakter bo najważniejsze by były zgodne charaktery.!!!!

Gość Deskowata
Desperatowi jak już.

Gość gośćDeska w gaciach
Tak a kobiety przy wyborze mierzą rozmiar pały.

Jak widac po tym temacie i kilku podobnych które się tutaj przewijały mężczyźni, którzy dobierają partnerkę pod względem dużych piersi to z reguły analfabeci, albo półanalfabeci :D :O