Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoka, niska

Polecane posty

Gość gość

Jestem w pierwszej klasie liceum i mam 168cm. Czy to mało? Jestem niska, czy średnia? Jestem dziewczyną. Zakładam ten temat, ponieważ mam ogromny kompleks na punkcie swojego wzrostu. Bardzo bym chciała być wyższa, ale niedawno nawet pogodziłam się ze swoim wyglądem i uznałam, że jest ok. A dzisiaj niższa koleżanka (na oko ma jakieś 163/2 cm wzrostu) powiedziała, że też jestem niska. Myślicie, że mam jeszcze szansę urosnąć? Mam niską mamę (pewnie ma 162cm) i bardzo wysokiego tatę (ma trochę ponad 190cm).

Gość gość
jak na kobiete masz wzrost średnio wysoki, 160 nawet to też nie jest wcale mało jak na kobiete oczywiście według takiej koleżanki która ma powyżej 170 będziesz niska ale obiektywnie nie jesteś, masz normalny wzrost po co Ci więcej?

Gość gość
Poszukaj sobie w Sieci, 165 to przecietny wzrost. Mozna tez policzyc wedlug wzoru spodziewany wzrost dzieci. Przyklad: Ojciec o wzroście 178 cm i matka o wzroście 165 cm będą mieli: 1) syna o "oczekiwanym wzroście" (178+165+12):2 = 177,5 cm (+/- 8,5 cm); 2) córkę o "oczekiwanym wzroście" (178+165-12):2 = 165,5 cm (+/- 8,5 cm).

Gość gość
19.44-No to mam nadzieję, że jeszcze urosnę! W każdym razie trochę mnie pocieszyłeś. Może wydaje się, że to nie tak mało, ale wbrew pozorom spotykam na mieście dużo osób wyższych ode mnie. 19.47- Z tych kalkulatorów wynika, ze jeśli urosnę to pewnie 170 i tak nie przekroczę. Szkoda