Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w TVP INFO usłyszałem, że młodzi Polacy stanowią problem

Polecane posty

Gość gość

bo najmocniej z Polaków sprzeciwiają się imigracji muzułmanów. Gadające głowy dziwowały się jak to możliwe, młodzi a tacy nietolerancyjni... Chyba jeszcze nie zauważyli, że młodzi prawie w ogóle nie oglądają zakłamanej telewizji, a informacje czerpią z Internetu gdzie można przeczytać i zobaczyć rzeczy których nigdy w TV nie pokażą.. Nie mówiąc już o tym, że mnóstwo młodych ludzi było na Zachodzie i mieli bezpośredni kontakt z tym muzułmańskim miodem.. I jeszcze to żałosne powoływanie się na Kościół, papieża i katolickie miłosierdzie. Czy te lewackie szmaty nie mają żadnej godności?

Gość gość
3.35 będzie powtórka programu, ktoś odważył się mówić prawdę. Polecam.

Gość gość
3:35 Jan Pospieszalski: Bliżej, temat dotyczący uchodźców.

Gość gość
czemu moim krajem rządzą tacy ludzie :(

Gość gość
Wybrani zostali oszuści, mamiący naród dobrobytem. Kiedy mówili o obniżeniu podatków w kampanii wyborczej, po wygranych wyborach automatycznie je podnieśli.

Gość gość
Rostowski, mamił nas obrazem zielonej wyspy, kiedy Grecja tonęła a za nią cała Europa.

Gość gość
ale czy tylko ja to widzę że w polityce nie ma normalnych ludzi niby naród wybiera w głosowaniu ale nie ma na kogo ten głos oddać wszyscy są tacy sami jak jakieś kolny

Gość gość
Teraz mami się nas dramatycznym życiem uchodźców, ale oni nie zalewają Europy. To zbyt biedni i wystraszeni ludzie, by porywać się na taką tułaczkę, przecież zanim dotarliby do Europy muzułmanie utopią ich w morzu.

Gość gość
zwykły uchodźca nie ma kasy na ucieczkę

Gość gość
gość dziś ale czy tylko ja to widzę że w polityce nie ma normalnych ludzi niby naród wybiera w głosowaniu ale nie ma na kogo ten głos oddać wszyscy są tacy sami jak jakieś kolny x Wolę zagłosować na Kukiza, ale wiem, że główną rolę odgrywa stary system PO i PIS. Na PO nie zagłosuję nigdy, a głosując na Kukiza boję się, że mój głos przepadnie. Mamy szambo w polityce, i zdegustowany naród. Nie wiem co robić.

Gość gość
Kukiz przypomina mi Wałęsę, wybawcę z komunizmu. Co z tego że wygrał, w sumie wygrał dla siebie, a my nadal w czarnej doopie jesteśmy.

Gość gość
gość dziś x myślisz że on to coś lepszego tam też masakra jest nawet programu nie umieją zrobić prawda jest taka że na całym świecie jest tak są dwie główne partie jedna lewicowa druga prawicowa + inne partie skrajne gdzie się nie popatrzy to tak jest ktoś mądrze wymyślił dziel i rządź my jesteśmy plebsem oglądającym ten teatrzyk

Gość gość
Wszyscy którzy nie są obyci z tematem (dogłębnie) stanowią problem. Islamiści są źli. Koniec. Kropka.

Gość gość
gość dziś gość dziś x myślisz że on to coś lepszego tam też masakra jest nawet programu nie umieją zrobić prawda jest taka że na całym świecie jest tak są dwie główne partie jedna lewicowa druga prawicowa + inne partie skrajne gdzie się nie popatrzy to tak jest ktoś mądrze wymyślił dziel i rządź my jesteśmy plebsem oglądającym ten teatrzyk x Moje myślenie jest życzeniowe, gość nie jest pazerny. Wydaje się być wiarygodny w tym co mówi, ale wiem, że z każdej strony go zeżrą. Polityka to bardzo trudna sztuka, nerwy trzeba trzymać na wodzy, mieć przy sobie zaufanego chociaż jednego człowieka{człowieka orkiestrę}. I nikomu nie ufać.

Gość gość
gość dziś x a mi się wydaje że ktoś nim steruje ta sama szara eminencja co innymi partiami

Gość gość
idę se to obejrzeć

Gość gość
gość dziś gość dziś x a mi się wydaje że ktoś nim steruje ta sama szara eminencja co innymi partiami x Kogo konkretnie masz na myśli? Osobiście uważam, że ludźmi steruje pazerność na pieniądz, i wydaje mi się, że Wałęsa tak pozwolił się sprzedać.

Gość gość
Sama obejrzę powtórkę, sprawdzę czy nie zastąpili materiału o uchodźcach jakimś badziewiem.

Gość gość
TVP INFO oglądajcie ludzie, teraz leci powtórka.