Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania Nieania

Szkoła językowa Włocławek

Polecane posty

Hej, hej! jak tam widzicie jakieś szkoly jezykowe w naszym pieknym włocławku ?rodzice kaza mi wybrac jakas, ale nie wiem co....myslalam o greenwich maja rozne poziomy i duzo grup, ale nie wiem:( ktos cos? :)

Gość gość
Gdy szukałam szkoły dla siebie chodziłam na lekcje pokazowe i porównywałam ofertę. Najbardziej spodobało mi się w Językomanii na Polnej. Nie zawiedziesz się! Polecam z czystym sumienie. www.jezykomania.edu.pl

No właśnie zaraz październik można by było coś poszukać.widziałam reklamę chyba Greenwich u nas na Reja 4.calkiem spoko plakat.mieli jakieś tam kursy dla doroslych i młodzieży. Z tego co mi migneło,to cena ok, nie drogo.spróbuj,ja też pewnie wpadnę,może się Ania Nieania spotkamy :D

Tak, zdecydowanie Greenwich! Obecnie mogą pochwalić się bardzo dobrą ofertą wakacyjną. Własnie zapisałam mojego synka na sierpniowy obóz językowy do Londynu, a sama zaczynam od września naukę :)

Witam, Szukam właśnie jakiejś szkoły językowej dla mojego synka we Włocławku. Ma dopiero 4 latka i z tego co słyszałam, to w Greenwich na Reja mają grupy nawet od 3 roku życia. Ktoś może coś na ten temat powiedzieć? Czy w ogóle warto? Moja młodsza siostra jedzie z nimi na wyjazd nad morze, także opinia o szkole przyda mi się podwójnie :) pozdrawiam!

hej Ulka96. Ja zapisałam moją Marysię (5 lat) do takiej szkoły przy Reja 4. nazywa się Greenwich. Mają tam sporo grup wiekowych, także myślę, że dla czterolatka spokojnie coś znajdziesz. Mają miłą atmosferę i naprawdę przyjemnych lektorów. Ja czekam jak córa trochę podrośnie, to wyślą ją na jakiś obóz językowy - co roku mają fajne oferty :) to tak ode mnie :D pozdrawiam!

Dziewczyny, kursy dla dzieci są świetne. Moja siostra zapisała tam swojego syna. Ja natomiast polecam ofertę biznesową tej szkoły. Nauczyciele mają bardzo dobre podejście do nauczania. Mojej grupie bardzo się podoba. Polecam kursy PRO :)