Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz z pochwy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Biorę tabletki antykoncepcyjne zauważyłam że mam bardzo dużo śluzu jest ciągle mokro i czuję nawet jak leci. Jest on biały gesty i ma gródki a na wkładce jest żółty. Mam 12 dzień cyklu i 8 dzień tabletki. Czy to może być np ciąża?

Gość gość
oj jakie te baby głupie są i na wlasne życzenie niszczą swoje organizmy faszerując sie hormonomi Ja bym z taką idiotką nigdy nie był, bo jak nie szanuje swojego ciała to mnie nie będzie szanowała. Są inne sposoby antykoncepcji, zdrowe! a nie ropzierdalać sobie ciało chemią i hormonami. Jak ci wątroba niedługo wysiądzie to sie zdziwisz, a potem dziecko bedziesz chciała mieć a tu niestety klops, bo organizm juz tak będzie rozstrojony hormonalnie ze staniesz sie bezpłodna, a juz o innych skutkach ubocznych brania hormonów nawet nie będę mówić bo są jeszcze straszniejsze Boże jakie te baby są głupie...

Gość gość
Nie najeżdżaj tak na autorkę, ponieważ nie wiesz z jakiego powodu bierze te tabletki. Może musi się nimi leczyć, bo tak też się zdarza.

Gość gość
idz do lekarza

Gość gość
gość dziś CHŁOPY TO DEBILE nie czytaj tego dupka

Gość gość
Nie najezdzaj na dziewczyne jak nie znasz przyczyny brania tabletek. Czesto sa one przepisywane przy problemach z okresem i naprawde dzialaja cuda. Jak masz zamiar hejtowac to nie tutaj.