Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o takim zachowaniu teściowej i cz ęsrodziny męża?

Polecane posty

Gość gość

Miałam ślub miesiąc temu. Teściowa siedziała jak na stypie ubrana na czarno i z posępną miną, ale to nic, gorsze że peplała gościom na ucho że to a tamto jej się nie podoba. Paplała na tyle głośno że to usłyszałam. Nie muszę chyba mówić, że było mi przykro. Czy nie łaska powstrzymać się i powiedzieć sobie te komentarze jeśli już to później, po imprezie? O co chodzi, o brak wyczucia czy chęć dopieczenia młodym i ich bliskiej rodzinie? Następnie ciotka od strony męża - to samo, mina na kwintę i zazdrość chyba, że ludzie niewykształceni potrafili bardziej się dorobić niż wielka pani doktor (wesele odbywało się w niezłym hotelu wybudowanym przez mojego kuzyna). Tak że czym wytłumaczyć niechęć i obgadywanie pary młodej na weselu? głupotą? zawiścią? chamstwem i prostactwem?

Gość gość
A po co w ogóle takie zachowanie sobie tłumaczyć? Jaki by nie był powód to świadczy on wyłącznie o osobach, które tak się zachowują.

Gość gość
nooo,zaczyna sie jazda na rodzinę męza bo jaśnie już faceta ma na wyłacznośc to będzie teraz mącić.Uważaj! nie takie durne juz były i zostały same,ślub nie jest wyznacznikiem bycia do konca życia razem