Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot17

mam awanture w domu!

Polecane posty

Gość kocikot17

o k***a co ten mój stary polaczek odj**ał ma 50 lat, ostatnio zaczął zadawać się z takim Romanem, typkiem w jego wieku tylko że on jest trochę bogatszy i mądry a mój stary polaczek mocno. ogólnie wygląda mi to pedalsko bo stary tak mu liżę dupsko itd. że ja p******* teraz pozyczyl od niego maszynke do wlosow wycial sobie polowe glowy, a maszynka przestala dzialac i cos r******** teraz zaczal wyzywac tego jego kolege ze dal mu c*****a maszynke, ma polowe glowy oj****ej, polowy nie, w ogole sie tez zranil, wyzywa na caly dom, w****** drzwi z zawiasow, matka mu dala talerz bigosu na uspokojenie a on wzial tym bigosem z***bal k***a w sciane i jest slad od tluszczu matka teraz placze, ojciec sie drze i wyzywa, mowi ze nie idzie dzis do roboty (jest ochroniarzem na takim zadupiu i zarabia 800 zl miesiecznie bo jest emerytem) k***a boje sie ze ten wariat zaraz pojdzie do tego swojego kolegi (mieszka 2 klatki obok) i zacznie robic awanture - k***a wszyscy wiedza na osiedlu ze moj stary to j****y idiota ale teraz wstyd mocno :o

Gość gość
kolejna patologia :O

Gość kocikot17
i najgorsze ze sie tez do mnie s*******a i drze na mnie morde wszyscy sasiedzi w bloku to slysza co mam robic?

Gość gość
też pokrzyczeć. jak wszyscy, to wszyscy :D

Gość kocikot17
Na szczscie poszedl do roboty i narazie jest spokoj ale i tak obciach sie sasiadom pokazac. Czy ktoras z was ma tez ojca polaczka mocno wiecie pis, solidarnosc, smolensk, Putin zly, rosja zła. moim zdaniem to przez to ze z niego taki polaczek

Gość gość
Z polową głowy ostrzyżoną poszedł?

Gość kocikot17
nie miał ostrzyżonej lewej czy prawej polowy ale przednia tylko zdarzyl ostrzyc i mama mu norzyczkami obciela tylnia