Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzień po weselu otrzymałam taki telefon...szok i niesmak

Polecane posty

Gość gość

dzień po zadzwoniła żona brata mojego męża. Zacznę od tego że zawsze się raczej lubiłyśmy mimo że były różne gorsze chwile, ale ostatnio wszystko było naprawdę ok. Właśnie do czasu po weselu. Zadzwoniła i najpierw rozmawiała o weselu, ale potem zaczęła mi mówić kto na co narzekał, co się komu nie podobało z rodziny męża, zaczęła pytać KTO NAM ILE DAŁ DO KOPERTY!!! a potem zapytała czy będziemy mieli rozdzielność majątkową bo ona jest przeciw (wg niej wszystko powinno byc na połowę). Byłam i jestem w szoku po jej telefonie. Zupełnie nie spodziewałam się czegoś takiego. Najbardziej mnie ubodło nie to że pytała ile dostaliśmy od tesciowej czy ciotki (choć to też dla mnie okropne i nie na mioejscu) ale to że potem porównywała ile oni dostali x lat temu a ile my, a potem to że mi powiedziała że narzekali na moje wesele. Cóż, było mi przykro. Jak myślicie dlaczego to zrobiła. Bo jest mało inteligentna i myslala ze robi mi przysługę, czy dlatego że jest ukrycie złośliwa?

Gość gość
zrobiła to bo jest chamska i głupia niepotrzebnie jej cokolwiek mówiłaś

Gość gość
wiem że niepotrzebnie :( ale ciągnęła za jęzor, zadała pytanie o dwie konkretne osoby ile dały pieniędzy...byłam w szoku. trudno było mi jej nie odpowiedzieć na to pytanie ale teraz wiem ze zrobiłam błąd

Gość ze wsi
Niech zajmie sie swoim życiem, Twoje wesele twoje zycie, mozliwe że zrobiła to z zazdrości że twoje wesele się udało. Poza tym nie przelicza twojego szczęscia na koperty :) Pozdrawiam