Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię być sama w nocy w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś ma podobnie? Czy to ze mną jest coś nie halo? Oczywiście w dzień jest wszystko ok, ale późnym wieczorem i nocą czuję się nieswojo jak jestem sama, w moim rodzinnym domu było zawsze dużo ludzi i lepiej mi z tym było. Mieszkałam trochę w akademiku, nigdy nie narzekałam, ostatnio miałam możliwość wynajęcia kawalerki, ale wybrałam pokój, żeby nie być sama. Czasem aż mi głupio o tym komuś powiedzieć, bo chyba dorosły człowiek nie powinien się "bać" być sam, wielu ludzi mieszka samych a ja bym chyba tak nie umiała, przynajmniej na razie. Po prostu lepiej się czuję psychicznie gdy wiem, ze ktoś jest za ścianą, gdy słyszę, że ktoś jest a nie głuchą ciszę. Dodam, że mam 21 lat. Myślicie, że mi to kiedyś przejdzie?

Gość gość
ja tez tak mam... ale ja mam 25 lat i jestem facetem :D. Tzn. czasami tak mam(takie okresy). Gdy np za duzo naczytam/naogladam sie o ufo i obcych(ktorzy na 100% istnieja), to wtedy sie boje ze taki osobnik czasami za mna stoi, ale kiedy o tym nie czytam, to mi to przechodzi i czuje sie swobodnie:P. Jest taka piosenka iron maiden... Fear of the Dark... polecam! ;)

Gość gość
No to w końcu mieszkasz w kawalerce czy w pokoju? Bo jak w pokoju to chyba jest ktoś za ścianą

Gość gość
być sama się nie boję raczej czuję się dziwnie gdy męża nie ma w nocy w domu, ale to dlatego że przyzwyczaiłam się przez 11 lat do tego że zawsze jest ze mną

Gość gość
masz 21 lat i jestes mezatka od 11 lat? :D

Gość gość
Ja, autorka, pierwszy raz odpowiadam. Ja boję się bardziej przyziemnych rzeczy niż jakichś ufo czy innych egzorcyzmów :D. Mieszkam w pokoju, za ścianą mieszka para studentów i jeszcze jedna dziewczyna pracująca, też wynajmują, zrezygnowałam z kawalerki, chociaż teoretycznie miałabym w niej bardziej komfortowe warunki a pieniądze te same bo to po kosztach po znajomości i przez to zaczełam się zastanawiac czy wszystko ze mną w porządku, ze wolę mieszkać "na kupie".

Gość gość
13:52 Co za kretynka z ciebie , naucz sie czytac Po polsku🖐️

Gość gość
a jakich to bardziej "przyziemnych" rzeczy się boisz? ze ktos sie wlamie i zrobi ci krzywde? czy po prostu taki mind set, że zle ci samej w nocy w lozku?

Gość gość
A ja uwielbiam byc sama w domu na wiesc ze maz idzie na noc do pracy ukrywam radosc z tego faktu.

Gość gość
no ja tez lubie, moge sobie chodzic swobodnie, palic swiatla, ogladac seriale do rana i nie musze sie martwic ze ktos spi za rogiem :)... tylko czesami tych ufo sie boje :E