Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet maksymalnie przesadził!!!! Mam ochotę z nim zerwać!

Polecane posty

Gość gość
każdy prezent od byłego jest dlatego intymny bo od kogoś. dlatego twój facet poczuł się zraniony i ma rację. skoro to tylko rzeczy, to mógł zostawić jej kosmetyki, ulubionego misia czy jej piżamkę- w końcu to tylko rzeczy tak? HIPOKRYTKA

Gość gość
Na twoim miejscu zerwalabym na miejscu

Gość gość
każdy prezent od byłego jest dlatego intymny bo od kogoś. ty tak na serio czujesz sie związana emocjonalnie z każdym kto ci coś dał? jak ci dam marchewkę to sie zakochasz? To niech laska spali mieszkanie bo były tam bywał, łozko, bo na nim spał, ciuchy bo ja w nich widział, omija ulice którymi chodzili itp

Gość gość
Prała cię i pluła w pysk twoja stara, kur/wo, a potem cię wypieprzyła z domu, suko, naucz się odzywać do mężczyzny Uwaga! cham!

Gość gość
Twój obecny facet to chyba mój były! Dokładnie tak się zachowywał. Kiedyś leżała u mnie na sole karta startowa mojego taty. Szukałam mu jakiegoś numeru bo wiadomo. Ten się zapytała co to jest. Mowie stara startówka mojego taty. A on bez słowa ją połamał. No świr straszny i zazdrośnik!

Gość gość
dwa razy ci sie wkleiło synku

Gość gość
Dla niektórych tutaj niszczenie cudzej własności jest widzę przejawem normalności. Chyba tylko z tego tytułu, że to samiec zrobił, a tych trza zawsze głaskać po główce nawet gdy zachowują się jak szympansy. Już widzę te komentarze gdyby w ten sposób zachowała się kobieta: szmata, d****** k***a (te określenia zawsze muszą się pojawić) i dalej już by się pojawiało to co napisały tutaj osoby potępiające zachowanie faceta. Żaden prawdziwy mężczyzna nie przepuściłby okazji do wyrzygania się na kobietę tymi wyzwiskami.

Ale jesteście żałosne, same gadacie, że byście napluły i prały po ryju a poteż rzuciły za jakiś wisiorek, a innych nazywacie chamami jak piszą to samo, co za hipokryzja. :D

Gość gość
gość dziś każdy prezent od byłego jest dlatego intymny bo od kogoś. ty tak na serio czujesz sie związana emocjonalnie z każdym kto ci coś dał? jak ci dam marchewkę to sie zakochasz? nie, bo to nie byłoby od mojej miłości- masz problem ze zrozumieniem. niewiele się osób w życiu kocha lub kochało i takie rzeczy bo byłych każde jedne wszystkie są intymne i emocjonalne..jeśli dla ciebie nie, to widać nie kochałaś ich i dlatego dla ciebie to nic takiego: wisiorek jak marchewka od nieznajomego

Gość gość
gość dziś Szmaty was wys/rały i wychowały, wy puszczalskie dziw/ki! X Każdy człowiek został sprowadzony na ten świat dzięki wysiłkowi jakiejś kobiety. Choć nie każdy na to zasłużył.

Gość gość
A po kiego grzyba mowilas mu ze to od Twojego bylego?

Gość gość
no wiesz...mógł nie niszczyć, ale rozumiem że go to zabolało. musisz nieźle mieć go w du.pie że jakiś przedmiot jest ważniejszy od tego żeby on się czuł komfortowo

Gość gość
gość dziś A po kiego grzyba mowilas mu ze to od Twojego bylego? WŁAŚNIE PO TO ŻEBY BYŁ zazdrosny. a teraz ona taka święta, przecież ona by nie zakazywała trzymać perfum jego byłej czy jej ulubionej poduszki u niego na łóżku...:)

Gość gość
Trzymam w domu misia Me to You po byłym, nie mam jednak zdjęć i tym podobnych. Nie wyobrażam sobie, by mój chłopak owego misia zniszczył. Może mu się nie podobać, może prosić, by go schować, ale żeby niszczyć??? Tak się nie zachowuje dorosły człowiek.

Gość gość
gość dziś gość dziś Szmaty was wys/rały i wychowały, wy puszczalskie dziw/ki! X Każdy człowiek został sprowadzony na ten świat dzięki wysiłkowi jakiejś kobiety. Choć nie każdy na to zasłużył. x Na pewno ty na to nie zasłużyłaś i bez spermy mężczyzny też byś nie powstała.

Gość gość
gość dziś Trzymam w domu misia Me to You po byłym, nie mam jednak zdjęć i tym podobnych. Nie wyobrażam sobie, by mój chłopak owego misia zniszczył. Może mu się nie podobać, może prosić, by go schować, ale żeby niszczyć??? Tak się nie zachowuje dorosły człowiek. ZGADZAM SIĘ, mógł nie niszyczć- rozumiem że się mega wkurzył i go to nie usprawiedliwia. ale trzymanie prezentów rocznicowych po byłych jest chore

Gość gość
Gó/wniane macie te związki, skoro rozerwanie jakiegoś łańcuszka po byłym skutkuje chęcią rozstania, nie wiecie co to miłość.

Gość gość
zgadzam się, to chamstwo trzymać takie prezenty, tak samo jak i zdjęcia i nne rzeczy po byłych :/

Gość gość
dlaczego chore? bycie z kimś to wspomnienia. rzeczy wspomnienia przywołują. gdyby mój facet trzymał jakąś pierdołę od swojej byłej, to na pewno poprosiłabym, by ją shował, ale bym niczego nie niszczyła...

Gość gość
gość dziś Gó/wniane macie te związki, skoro rozerwanie jakiegoś łańcuszka po byłym skutkuje chęcią rozstania, nie wiecie co to miłość. ....bbb..... a jaki ma być to związek skoro autorka ma sentyment jeszcze do byłego skoro takie znaczące prezenty od niego trzyma? biedny facet, zasługuje na normalną kobietę

Gość gość
gość dziś dlaczego chore? bycie z kimś to wspomnienia. rzeczy wspomnienia przywołują. gdyby mój facet trzymał jakąś pierdołę od swojej byłej, to na pewno poprosiłabym, by ją shował, ale bym niczego nie niszczyła... ..czyli jednak przeszkadzałoby ci to, więc jednak to nie chore że chce się pozbyć takich rzeczy? trochę sobie zaprzeczasz.

nieadekwatna reakcja do sytuacji Twojego chłopaka. Wystarczyło powiedzieć, ze nie chce zebyś to miała- pewnie bez problemu byś się wisiorka pozbyła. O tym bym z nim porozmawiała a nie robiła awanturę. Zapytała dlaczego tak się zachował. Nie ufa Ci, czy jak?

Gość gość
nie zaprzeczam sobie w żaden sposób. takie rzeczy mogą wywołać zazdrość i od osoby posiadającej zależy, czy chce je schować/przechowywać na widoku obecnego partnera. ale niszczenie pamiątek jest dziecinne.

Gość gość
jeśli dla ciebie nie, to widać nie kochałaś ich i dlatego dla ciebie to nic takiego: ach ach to p********ie ze jak nie myślę o byłym do końca życia to go nie kochałam.....Bardzo infantylne podejście. kochałam, ale już nie ma ich w moim zyciu z roznych powodów i tyle. Mogę czasem mieć sentyment, ale to nie to samo co miłość

Gość ha ha ha ale beka
Ci, którzy teraz opowiadają o niestosowności trzymania prezentów od byłych, w przyszłości przy rozwodzie będą się żarli o każdą miskę z domu :) Doświadczenia zmieniaja perspektywę.

Gość gość
gość dziś nie zaprzeczam sobie w żaden sposób. takie rzeczy mogą wywołać zazdrość i od osoby posiadającej zależy, czy chce je schować/przechowywać na widoku obecnego partnera. ale niszczenie pamiątek jest dziecinne. zaprzeczasz. twierdzisz że to chore że zniszczył bo ale sama chciałabyś żeby taka rzecz nie była przed twoimi oczami. hipokrytka

Gość gość
ha ha ha ale beka dziś Ci, którzy teraz opowiadają o niestosowności trzymania prezentów od byłych, w przyszłości przy rozwodzie będą się żarli o każdą miskę z domu usmiech.gif Doświadczenia zmieniaja perspektywę. X Dokładnie!

Gość gość
i co zerwałaś z nim?