Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet maksymalnie przesadził!!!! Mam ochotę z nim zerwać!

Polecane posty

Gość gość

Był u mnie na noc i rano ja się szykowalam do pracy i wyciągnęłam szkatulke z biżuterią. On zaczął mnie wyputywac od kogo to i tamto i akurat miał w ręku taki ładny lancuszek z wisiorkiem który dostałam od ex chłopaka na naszą 3 rocznicę. wziął i go rozerwal na kilka części i wyrzucił przez okno!!!! Rano już nie miałam czasu się z nim kłócić ale teraz zrobię mu karczenna awanturę. Mam rację?

Gość gość
Bezczelny cham i prostak ...

Gość gość
Dobrze zrobił, powinnaś była to sprzedać

Gość gość
O jak bym po mordzie prała i pluła w pysk i kazała odkupić. ..aż miło. A potem oczywiście wypad.

Gość gość
Ps. Serio ZASTANAWIASZ SIĘ czy zerwać? W życiu bym takiego chamstwa nie wybaczyła !!

Gość gość
Sprzedać?? Nie zależy mi na pieniądzach za to! Była to dla mnie zwyczajna pamiątka A ten głupek ja zniszczył...! Ja bym się źle czuła wiedząc ze np moj ex wyrzucił albo sprzedał prezenty ode mnie. Dałam mu je od serca o chciałabym żeby je miał...

Gość gość
O masakra!!!! Nie wybaczylabym! To co gdybyś miała dziecko z ex to też by je lał bo to nie jego? Żałosny!

Gość gość
ciekawe jakbyś śpiewała jakby twój facet przyjeżdżał do ciebie w sweterku od byłej, który mu dała żeby zawsze w nim myślał o niej...

Gość gość
Ja bym ci sprzedał cios w pysk za przetrzymywanie pamiątek po byłym, a potem wypieprzył cię z domu, szmato!

Gość gość
Oczywiscie.jakim prawem zniszczyl twoja wlasnosc i malo wazne,ze to od twojego bylego.sa pewne granice i on jedna przekroczyl.moze nie wrzeszcz na niego odrazu tylko wytlumacz mu na spokojnie ,ze to jego kochasz a wisiorek mialas dlatego ,ze juz kobiety takie sa i zbieraja swiecidelka i zlotka.jesli nie zrozumie to juz wtedy mozesz uzyc dosadniejszych slow:)

Gość gość
bzdura..widocznie coś czuje do byłego skoro ubiera pamiątki z rocznicy, proste.

Gość gość
Wielu ludzi ma jakieś rzeczy od byłych, a niszczenie ich to jakiś przejaw zaburzeń, kompleksów i nie wiem czego jeszcze, bo się nie znam, ale na pewno nie jest to normalna reakcja, no chyba że chłopak ma 12 lat.

Gość gość
14:41 szmata to Cię wychowała bo facet z klasą nie wypowiada takich słów względem kobiety.

Gość gość
gość dziś ciekawe jakbyś śpiewała jakby twój facet przyjeżdżał do ciebie w sweterku od byłej, który mu dała żeby zawsze w nim myślał o niej... DOKŁADNIE! a jakby facet miał zdjęcie byłej w portfelu do dostał by je na 2 rocznicę, to oczywiście TY nie miałabyś nic przeciwko hipokrytko!!! bardzo dobrze zrobił i ma rację

Gość gość
Ja wcale nie zakladalam tego łańcuszka, on zwyczajnie leżał w szkatulce ale skoro zapytał od kogo to powiedziałam, Nie widzę nic zlego w trzymaniu rzeczy od ex....

Gość gość
Ja bym ci sprzedał cios w pysk za przetrzymywanie pamiątek po byłym, a potem wypieprzył cię z domu, szmato! bo jesteś przygłupem , który nie potrafi kontrolować agresji i jest ciągle sfrustrowany. Normalni tak nie mają

Gość gość
no to źle myślisz. trzymanie rzeczy od byłych i po byłych to znak że są jeszcze w twoim życiu i NAPRAWDĘ mu się nie dziwię

Gość gość
Ale to musi być zakompleksiona p***a ten pseudofacet

Gość gość
Mój facet miał różne rzeczy od byłych i się o to nie pultałam, bo rzeczy to rzeczy, bywają przydatne.

Gość gość
odpowiedz, czy nie miałabyś problemu ze zdjęciem- prezentem byłej u niego w portfelu??

Gość gość
ciekawe jakbyś śpiewała jakby twój facet przyjeżdżał do ciebie w sweterku od byłej, który mu dała żeby zawsze w nim myślał o niej... nie wiem jak autorka, ale ja miałabym to gdzieś... Nie mam tak zaniżonej oceny żeby sie załamać z powodu swetra

Gość gość
Kiedyś mój chłopak prosił żebym wyrzuciła obrożę po byłym, ale tylko go ochrzaniłam, dziewczyno to jest TWOJA własność, może niech jeszcze twoje inne rzeczy wywali przez okno, bo czemu nie? Boże jaki nędzny palant.

Gość gość
co ma samoocena do uczuc do byłych?

Gość gość
autorko co ze zdjęciem w portfelu byłej? co hipokrytko, takiego prezentu to byś nie chciała u niego nie? wisiorek jest tak samo intymny

Gość gość
Chora zazdrość wynika z kompleksów. A z czego niby? W czym ci kurna zagraża jakiś sweter czy wiosiorek? Czy to że ktoś z kimś kiedyś był? Bo boisz się że jesteś gorszy (gorsza?). Wytłumacz mi racjonalnie co innego. Co komu przeszkadza biżuteria?

Gość gość
co do zdjęcia owszem byłabym zła gdyby moj facet miał je w portfelu... ale juz poza portfelem by mi nie przeszkadzały. skoro było sie z kims to znaczy było sie teoretycznie szczesliwym przez ten czas wiec dlaczego wyrzucac wszystkie pamiątki, pewno wspomnienia tez maja pojsc w zapomnienie? dla mnie to normalne,ze człowiek niesie ze sobą bagaż doswiadczen ale i wielki bagaz wspomnien i nie mam za złe ze np facet ma zdjęcia ex

Gość gość
co ma samoocena do uczuc do byłych? to , ze nikt normalny chyba nie mysli ze facet przelewa na ten sweter uczucia . Widzisz dziecko...chodzi o to, że w pewnym wieku ma sie juz za soba jakąś przeszłość, nie z każdym rozstajesz sie w nienawiści, do niektórych rzeczy masz stosunek obojętny, albo lubisz ten sweter bo zajefanie ci w takim kolorze, a nie bo sikasz z emocji po byłym. Jak facet jest ok, czujesz ze jesteś ważna to uj ze swetrem, dopiero jakby łaził w nim 24 godziny przez 365 dni w roku i stale porównywał ciebie do byłej to zacznij sie martwić Po prostu nie rób z siebie idiotki tam gdzie nie ma powodu

Gość gość
wisiorek jest tak samo intymny nie, bo zdjęcie to wizerunek osoby, a wisiorek to przedmiot- może być wartościowy i dlatego sie go zatrzymało, może być wybitnie ładny, a nie dlatego ze dlatego określona osoba

Gość gość
Ja bym ci sprzedał cios w pysk za przetrzymywanie pamiątek po byłym, a potem wypieprzył cię z domu, szmato! x Możesz pójść się pomasturbować myśląc o tym, bo w realnym świecie taki śmieć nie ma szans na jakąkolwiek relację z kobietą. I takie białe muzułmany chcą bronić Europy przed najazdem imigrantów "w trosce o kobiety"... Tyle szacunku, że aż się człowiekowi w głowie może zakręcić.

Gość gość
Co ma portfet do szkatułki? Ja bym się zapytała czy przedemną gdzieś moczył k/u/t/a/s/a. Jak tak, to bym chwyciła i rozerwała na kawałki i wyrzuciła przez okno.