Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saszka23

Szkoła tańca w Trójmieście

Polecane posty

Gość Saszka23

Witajcie! Szukałam, szukałam i nie mogłam znaleźć, więc zakładam nowy temat :) Chciałabym się zapisać do szkoły tańca. Myślałam o jakimś tańcu towarzyskim albo latino. Salsa byłaby spoko. Znalazłam taką: http://sosalsa.pl/index.html Stosunkowo niedawno otwarta, było o niej głośno. Czy ktoś już tam chodzi? Jakie macie wrażenia?

Gość fatima22
Póki co-byłam na dwóch spotkaniach z salsy (poziom podstawowy). Zajęcia prowadziła Klaudia. Na pewno w So!Salsa zagoszczę na dłużej, bo bardzo mi się podoba :)

Gość Zuśka88
Ja się zapisałam do Ani na Zumbę. Na razie mam wielki zapał, w SoSalsa panuje świetny klimat :)

Gość Lusia90
Latino Solo wygląda bardzo fajnie. Zapraszam wszystkich! :D Ja się zapisałam i czekam na ciekawe osoby :D SoSalsa, pamietajcie :D

Ja też jestem salsomaniaczką :D Uwielbiam się ruszać. Kiedyś jeszcze się wstydziłam, że na parkiecie wszyscy się na mnie patrzą. Teraz wiem, że taniec zaraża. Akurat jestem z Wrocławia, ale jak ktoś z obecnych tutaj też, to polecam szkołę http://www.larosanegra.wroclaw.pl/ :)

Gość basiuula
Jak jesteś zainteresowana szkołą z prawdziwego zdarzenia to zdecydowanie mogę Ci polecić moją ukochaną SoSalsę:)) fajnie prowadzone zajęcia, dużo się nauczyłam i teraz koleżanki mi zazdroszczą znajomości kroków.

Gość Tasiemka22
SoSalsa na ul. Elektryków ;)

Gość Bianka22
Od siebie polecam SoSalsa. http://sosalsa.pl/ Chodzę tam wraz z narzeczonym i świetnie nam idzie nauka. instruktorzy bajka a ludzie fantastyczni. Atmosfera tego miejsca jest warta polecenia!

Gość Czowa4
Mnie ostatnio właśnie zainteresowała SoSalsa... www.sosalsa.pl genialna szkoła a instruktorzy zarażają miłością do tańca!

Gość Rysowniczka1
SoSalsa jest najlepsza! Najlepiej jak dla mnie prowadzą tam zajęcia. Dużo się uczę ale nie jest to aż tak ciężka praca. Połączone jest to z zabawą i pasją. Nie odczuwa się tak tego.

Gość patrycjuszka22
Tylko i wyłącznie SoSalsa! Na samą myśl o niej uśmiech pojawia mi się na twarzy. Spędziłam tam wspaniałe godziny, nauka rzeczywiście może być przyjemnością. !!!:)

Gość pstryczek89
SoSalsa jest ostatnio bardzo popularna, również wśród moich znajomych. Chodziliśmy w 5 osób i była naprawdę świetna zabawa.

Gość Uwelka2
SoSalsa to bardzo fajny klub gdzie nauczyłam się tańczyć salsę. Świetnie się bawimy przy latynoskich rytmach.

Gość mydelniczka4
Nie będę oryginalna, moja córcia chodzi do SoSalsa i bardzo sobie chwali.

Gość Elwira2424
Chodziłam do SoSalsa ale musiałam przerwać kurs niestety z przyczyn prywatnych. Bardzo żałowałam. Teraz mam zamiar powrócić jak będę zapisy. Fantastyczni instruktorzy to oni mnie zarażają coraz większą pasją do tańców towarzyskich.

Gość intrygantka12
No głośno tu o SoSalsa, powiem szczerze, że się zapisałam. Idę pierwszy raz na prawdziwy bal sylwestrowy, wcześniej same domówki... I chcę trochę się popisać na parkiecie przed znajomymi, dlatego zapisaliśmy się z chłopakiem;)

Gość bronz 23
SoSalsa dobra szkoła ostatnio widziałam, że mają naprawdę ciekawą ofertę no i oczywiści ci instruktorzy są super.

Gość ydona
No ja z tego co mi mówiła przyjaciółka wiem, że mają fajne oferty w dobrej cenie i że atmosfera na zajęciach też jest super, sama jeszcze nie próbowałam.

Gość Kola123456
A w SoSalsa chodzi ktoś może na dancehall? Bo ja się waham nad tym albo na afro, brzmi bardzo fajnie. Macie jakieś opinie może na temat tych kursów?

Gość Eska333
Siostra chodzi do nich na dancehall. Mogę ci powiedzieć, że zdecydowanie warto. Zajęcia ciekawie prowadzone i można się faktycznie dużo nauczyć.

Gość Lula91
W SoSalsa są najlepsi instruktorzy jakich można było zebrać. To dzięki nim te zajęcia mają wartość i warto do nich chodzić!

Gość Agnieszka Poznań 28
A znasz Dance Avenue? Wrzucam stronkę, żebyś mogła poczytać sobie o nich trochę więcej: http://danceavenue.eu/ . W sumie sporo zależy jeszcze od tego, jaki konkretnie rodzaj tańca Cię interesuje. Każda szkoła ma inną specjalizację i na to też trzeba zwracać uwagę, kiedy szukamy nauczyciela.

Gość Violik4
Idealna szkoła SoSalsa! Wiele osób tu chodzi. Widuje starych co już są jakiś czas, ale również i co jakiś czas nowych. Wszyscy chodzą zadowoleni, fajni instruktorzy. Warto serio

Gość kultownika
No o SoSalsa już było sporo, ale niedawno się zapisałam, więc mogę się przyłączyć do grona, które docenia pracę tamtejszych instruktorów.

Gość bąbaa
Tylko SoSalsa jak dla mnie nie ma lepszej w 3mieście.

Gość Tancereczka21
Zdecydowanie polecam sosalsa.pl Naprawdę bardzo dobra szkoła i fajni internauci... Genialna szkoła!

Gość gość789
Chodziłam tylko z chłopakiem do sosalsa.pl ale to jest naprawdę fajna szkoła. Nawet mój chłopak się przekonał ;)

Gość Luba4
SoSalsa i tylko Salsa! Genialny instruktorzy, wspaniały taniec. Pokochałam od pierwszych zajęć i salsę i szkołę!

Gość Zuzka290
Koleżanka zaciągnęła mnie do SoSalsa.pl na zajęcia z zumby, ale bardziej mi spodobał jednak taniec towarzyski, a że szkoła jest świetna to się przeniosłam u nich na zajęcia tylko... Polecam!

Gość Sonik76
SoSalsa.pl najlepsza. gorąco polecam latynowskie tańce! świetnie je prowadzą.