Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saszka23

Szkoła tańca w Trójmieście

Polecane posty

Gość TanecznaZosia
Moja córka chodzi na zajęcia w SoSalsa i jest bardzo zadowolona z zajęć. Polecam bo mało kiedy moje dziecko lubi gdzieś chodzić...

Gość miecika
Z tego co czytam moge jedynie potwierdzić, że w SoSalsa uczą fantastyczni ludzie, z dużą pasją, którą zarażają każdego kto się tam zapiszę.

Gość Madzia5435454
Rzeczywiście, taniec to wspaniała sprawa! Pomaga walczyć ze stresem, to aktywność ruchowa pozwalająca spalać kalorie. Na tym portalu więcej na temat tańca- http://pasja-do-tanca.eu.

Gość majorra
Dlatego chodzę właśnie do SoSAlsa

Gość kotopies
No mi się w SoSalsa podoba przede wszystkim atmosfera zajęć, nie ma żadnej niepotrzebnej spiny, jak się za szybko nie łapie kroków. Instruktor znajdzie dla każdego czas żeby podejść i wyjaśnić, pokazać błędy. Fajna luźna atmosfera.

Gość olinka2
Ja chodzę do sosalsa.pl na salsę solo i jestem bardzo zadowolona. Tyle energii dostaję, bardzo dobrze się czuje że w końcu zaczęłam aktywnie spędzać czas. Instruktorzy? Najlepsi.

Gość nitka233
SoSalsa. Najlepsze zajęcia. Bardzo mi się podobają zajęcia solo, bardzo ciekawe układy. Nie mam partnera więc radzę sobie sama. A że kocham tańczyć to i dobrze że mają takie zajęcia.

Gość lina555
W www.sosalsa.pl podoba mi się że mają naprawdę duży wybór kursów, odwiedziłam już trzy rodzaje zajęć i każde z nich mi się podobało. Mogę z całą pewnością stwierdzić że wiele zależy od instruktora a oni mają najlepszych!

Gość mihka
To prawda, co jak co , ale w SoSalsa bardzo się starają aby zarazić swoją pasją już od pierwszych zajęć.

Gość gość
Niezalenie od tego, jaka jest SOSalsa, nie znam jej i nie chce poznać, bo te wpisy irytujace i nachalne, to odrzuca!!!oczywiste jest,ze sa jej reklamą, wystarczy poczytac, w jakim sa stylu, wyluzujcie, bo sami sobie działacie na szkodę.

W Gdańsku jest super szkoła tańca "Pod Kwadratem" na al. Grunwaldzkiej http://podkwadratem.pl/ . Szkolą tam super tancerze. Szczególnie polecam tańce latynoamerykańskie - kondycję można sobie tam złapać niezłą. A dla tych co chcą zrzucić przy okazji parę kg, jak najbardziej też polecam ten styl.

Gość amfina
Ja się zapisałam do www.sosalsa.pl bardzo dobrze się tam czuję. Bałam się, że sobie nie poradzę, ale jednak podejście instruktorów sprawia, że dobrze sobie radzę. Cieszę się, że się zapisałam na kurs.

Gość Maniczka
Od 3 miesięcy uczęszczam do SoSalsa i nie jestem w żadnych stopniu zawiedziona. Bardzo przyjemna atmosfera na każdym spotkaniu, pasja i miłość do tańca to jest to z czym spotykam się tam na każdych zajęciach. Najlepsza nauka tańca. www.sosalsa.pl

Gość gość
Przeleciałam cały wątek ciurkiem i te wpisy są rzeczywiście na maksa nachalne i według mnie są megaamatorską reklamą. Ja nie kupuję.

Gość poozdroo
Nie wiem czy reklama, czy nie. Faktem jest, że tam chodziłam i dobrze wspominam zajęcia.

Gość pata444
Ja chodzę na zajęcia z zumby w SoSalsa. Wiem, że mają oczywiście tradycyjne style jak jazz, salsa, taniec towarzyski, dancehall. Ale ja wole trochę fitnesu i trochę tańca. Po za tym pokochałam zumbę od pierwszych zajęć. www.sosalsa.pl genialna instruktorka!

Gość Rysia2
No ja się nie dziwie że tyle dobrych opinii, zapisałam tam jakiś czas temu dziecko na jazz, teraz sama chodzę też na zumbę z córą... Obydwie się świetnie bawimy. To ona mnie namówiła abym też się trochę rozruszała. Dobrze mi to zrobiło. www.sosalsa.pl

Uczęszczam do szkoły tańca "Pod kwadratem" na al. Grunwaldzkiej http://podkwadratem.pl/ . Zajęcia są super, instruktorzy też. Jest to super odskocznia dla mnie po pracy - taki relaks. A przy okazji kondycję sobie poprawiłam.

Gość sakirka
Jeśli szukasz czegoś w rytmach zumby albo coś podobnego to jednak zdecydowanie www.sosalsa.pl oni specjalizują się w rytmach latynoamerykańskich, a zumba to taki fitness z połączeniem tańca. Najlepsza forma na poprawę aktywności fizycznej :) Ja uwielbiam!

Gość atyru
Z tego, co widziałam to www.sosalsa.pl ma rzeczywiście ciekawą ofertę, duży przekrój tańców, można znaleźć coś idealnego dla siebie, do wyboru do koloru...