Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem nieudacznikiem?

Polecane posty

Gość gość

przebudowalem garaz na maly domek w ktorym mieszkam,rodzice to jakby sasiedzi,pracuje - zarabiam 1600 na reke, wystarcza mi bo mam"tanie mieszkanie" nie mam auta ale zamierzam kupic bo odkladam kase(prawko mam) i mam 28lat i tutaj pojawia sie pytanie czy mam szanse na normalna kobiete? czy jestem nieudacznikiem?

Gość gość
no jestem czy nie jestem?? czy powinienem wynajmowac cos? bo jednak za blisko starych? mamusia nie robi mi wizyt puki co.

Gość gość
Dziwny jesteś

Gość gość
Wyprowadz sie od rodziców. Wiesz i może pomału szukaj lepszej pracy. Miłość miłością, ale rodziny z dziećmi za to nie utrzymasz. Nawet jak ona bedzie zarabiać też tylko 1600. 3200 na ciebie i ja, to tak na styk.Jak dojdą dzieci to już b\nie bardzo. Z moich znajomych średnio kobiety zarabiają 2500 faceci tyle samo albo trochę więcej, Ale my już jesteśmu po 30stce. Także powodzenia.I głowa do góry. I mówie ci, jak najdalej od rodzicow.

Gość gość
taa poszukaj lepszej pracy w malym miescie w polsce B ...,nie jestem z wielkiej bogatej warszawy jak wy.czyli zle zrobilem z tym garazem? jestem nieudcaznikiem mieszkajacym z mamusia? wiec tulaczka po wynajetych mieszkaniach oznacza wieksza zaradnosc? mhm...

Gość gość
dodam jeszcze ze wladowalem w ten remont a raczej przebudowe 35tys.troche lipa teraz to zostawic zeby zgnilo od wilgoci.

Gość gość
Nie jesteś.

Gość gość
Oczywiście że nie jesteś żadnym nieudacznikiem gdyż nie siedzisz w domu i narzekasz a wziąłeś się do pracy, to prawda że nie zarabiasz dużo ale przyjdzie czas na lepsze zarobki.

Gość gość
dziekuje za szczere wypowiedzi,ulzylo mi,zarobki? watpie ale nie zamierzam zakladac rodziny, niechce miec dzieci,fuj! ale dziewczyne chcialbym miec,jestem samotny i troche sie tego obawiam.

Gość gość
Bo ja wiem czy mieszkanie w garażu jest dobre dla przyszłej rodziny,żona,może dwoje dzieci? Popieram.wyprowadzić się od rodziców. Zawsze będzie jakieś ale:że małe miasto,że brak pracy że jest kryzys. Jakby tak ka,dy narzekał to wszyscy do dziś mkeszkaliby z rodzicami i tyrali za 1500 przez najbliższe 30 lat. Jak masz zamiar narzekać i się obrazac-twoja sprawa.

Gość gość
"to prawda że nie zarabiasz dużo ale przyjdzie czas na lepsze zarobki. " chyba za granicą :O 🖐️

Gość gość
Aha nie chcesz mieć rodziny.to inna sprawa. Nonic to szukaj kobiety.Co do finansów to różnie.jednej wystarczy te 1600 innej 3000 a innej i 7000 będzie mało.szukaj więc takiej z pierwszej grupy.

Gość gość
To jest POlska. Tutaj zwykły człowiek zawsze będzie pogardzanym niewolnikiem. Kasa jest, ale tylko dla resortowych kur/ew przy korycie. Reszta ma zapier/dalać za miskę szczawiu i nie narzekać...

Gość gość
14:17 Masz racje.z takim podejściem nic się w twoich zarobkach nie zmieni przez kolejne 20 lat 🖐️ To jest tzw nieudacznictwo i wieczne malkontenctwo :D

Gość gość
tak jest,to wina polakow nierobow ze sa biedni a nie polityki rzadu i rozwalonej gospodarki,za granice wyjechaly same lenie i marudy zamiast zostac w tym pieknym kraju i tutaj sie dorabiac. 1600? oo nie! zadna atrakcyjna kobieta znajaca swoja wartosc nie poleci na takiego faceta, niezaradnego ktory zarabia takie grosze,lepiej poszukac prawdziwego mezczyzny.

Gość gość
"Masz racje.z takim podejściem nic się w twoich zarobkach nie zmieni przez kolejne 20 lat 🖐️" W moich zarobkach zmieniło się wszystko odkąd wyjechałem z tego ubekistanu. I nie, nie pracuję na zmywaku, chociaż faktem jest, że tak właśnie zaczynałem. Tylko nie podoba mi się to, że żeby godnie żyć muszę siedzieć na wygnaniu w obcym państwie podczas gdy sprzedajne resortowe kur/wy opływają w luksusy bez skrupułów żerując na reszcie narodu która wyjechać nie mogła.