Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz od niedawna

Problem z pasierbica. Mowi ze boi sie ciemnosci i wchodzi miedzy nas do lozka.

Polecane posty

Gość maz od niedawna

Rozumialbym gdyby to bylo naprawde dziecko w sensie dziecka ale jak dziewucha ma juz wlosy na c****e to przepraszam bardzo ale chyba do cholery nie jest juz takim znowu dzieckiem. Przychodzi nawet gdy zostawiamy jej zapalona lampke w pokoju. Mnie to juz wkurza po prostu bo sytuacja trwa praktycznie odkad zesmy sie pobrali. O dziwo przed slubem zona nic nie mowila ze boi sie ciemnosci.Mam teraz uwierzyc ze nagle zaczela sie jej jakas fobia? Chyba na mnie fobia bo mam wrazenie ze ona probuje nas rozdzielic. Juz zesmy sie z zona poklocikli o to bo ona ja wpuszcza do lozka i wymogla na mnie zapewnienie bym nigdy nie byl przeciw. Dobra od tamtej pory nie jestem. Tylko ze nasze zycie intymne praktycznie przestalo istniec. Nie ma kiedy. Ja rano do pracy, corka do szkoly a zona na razie nie pracuje siedzi sama w domu. Jak ja przychodze z pracy to corka juz jest i znowu nici z seksu. Wieczorem tez nie bo zaraz przychodzi do naszego lozka. Ja zgodnie z danym zonie slowem nie odzywam sie na ten temat i nie bronie jej. Ale w ostatnim tygodniu sprawa zupelnie sie popieprzyla bo zona wyjechala do siostry za granice tam cos u niej dorobic kasy a mala dalej pakuje mi sie do lozka. Moze wy znajdziecie jakis pomysl jak to ukrucic bo mnie szlag normalnie trafia

Gość gość
bueheheh co za frajer wziął se babe z przychówkiem

Gość gość
Hehehe fajna zes historie wymyślił:-) Brawo!

Gość gość
zróbcie sobie trójkąt

Gość gość
Po pierwsze to chore! Po drugie zakończ to! Wyobraź sobie, że pasierbica ktoregos dnia powie matce, ze ją molestwałeś w łóżku pod nieobecność żony! Komu żona uwierzy?? Poza tym, podejrzewam, ze pasierbica na Ciebie leci. Jeśli ma powyżej 13-14 lat to jak inaczej wytlumaczyć, że śpi z Tobą nawet jeśli matki w domu nie ma?? Nie chcesz miec klopotow to lepiej szybko to skończ. Możesz miec przez to duzo problemow.

Gość gość
Ciekawe dlaczego Twoja żona nie jest z tatusiem pasierbicy? Czy nie aby dlatego?

Gość gość
A wyście kiedykolwiek uprawiali seks? Bo może szanowna małżonka nie lubi bara-bara i ma teraz piękny pretekst.

Gość maz od niedawna
@ gość dziś Ciekawe dlaczego Twoja żona nie jest z tatusiem pasierbicy? Czy nie aby dlatego? X Nie. Tamten maz zginal wypadku drogowym. X @ gość dziś Po pierwsze to chore! Po drugie zakończ to! Wyobraź sobie, że pasierbica ktoregos dnia powie matce, ze ją molestwałeś w łóżku pod nieobecność żony! X Tez mi to przyszlo do glowy. Albo szykuje jakas intryge na mnie i chce mnie wkopac albo cos jej sie chyba pomieszalo w glowce i leci na mnie. Ma 13 lat wiec nie wierze ze agle zaczela bac sie ciemnosci a jak miala 12 czy 11 to sie nie bala.

Gość gość
skad wiesz,ze ma wlosy na c***e?

Gość gość
skąd niby obcy facet miałby wiedzieć że jego pasierbica ma włosy na cip/ce? :O obserwujesz ją jak się kąpie, pedofilcu czy jak? :O

Gość maz od niedawna
Jaki pedofilu? Najpierw zbadaj sprawe dokladnie a nie kogos osadzasz. Tak dokkładnie tak wiem ze ma włosy na c***e wlasnie z lazienki BO MI POKAZALA!!!! U nas w bloku sa piecyki gazowe i sa ppopodlaczane do instalacji wentylacyjnej co jest niezgodne z prawem budowlanym ale kto sie kiedys przejmowal prawem. Zdarzaly sie podtrucia bo spaliny z mieszkan ponizej potrafia sie wydostawac kratkami wlasnie w lazienkach. Dlatego jest zalecenie wisialo nawet u nas na klatce schodowej by drzwi od lazienki pozostawiac nieco uchylone dla lepszej wentylacji i my tak u nas robimy ze drzwi sa ciut otwarte. Jednak od kiedy zona wyjechala to corka zostawia drzwi otwarte prawie DO POLOWY!!! Moze przesadzam ze do polowy ale na pewno wiecej niz poprzednio i gdy sie przechodzi to zwyczajnie widzac dziewczyne. Stad wiem ze ma wlosy na c**e rozumiesz? Bo mi pokazala! Gdyby nie chciala pokazywac to by nie roztwierala drzwi tak szeroko. Wczesniej wystarczala jej nieduza szparka a teraz mak matka wyjechala to sie wentyluje otwierajac drzwi do polowy ze wszystko widac. Nie wiem na co ta smarkula liczy?

Gość maz od niedawna
Nie wiem czy liczy. Moze niepotrzebnie ja osadzam czy podejrzewam. Teoretycznie drzwi mogly sie uchylic same bo one maja tendencje ze jak sie je otworzy i pusci to potrafia sie nieco szerzej rozchylic wiec teoretycznie to mozliwe. Denerwuje sie bo dla mnie tych zbiegow okolicznosci jest cos duzo ostatnio.

Gość gość
Prowokacja jak obszył.