Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 monisiaa84

kulki piorace Perlux

Polecane posty

Go艣膰 monisiaa84

witam dziewczyny czy kt贸ras uzywa艂a kulek pior膮cych firmy perlux co o nich sadzicie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moja mama u偶ywa艂a, m贸wi, 偶e do niczego, bardzo s艂abo dopieraj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wlasnie ja mam teraz okazje testowac narazie uzy艂am tych do koloru i powiem tak sa wporzadku fajnie dopieraja 艂adnie pachna i zadziwnia mnie ze w tej kapsu艂ce jest mniej proszku niz ja sypie normalnie do prania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
k******, znowu si臋 zaczyna? par臋 miesi臋cy temu by艂a jaka艣 spamerska kampania tego szajsu, i reklamowe 艣ciery n*******la艂y tym na ka偶dym mo偶liwym forum... tu nawet ta nazwa by艂a zablokowana, po czorta odblokowywali? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monisiaa84
nie chcesz nie musisz komentowa膰 po co rzucasz mi臋sem wystarczy艂o o min膮膰. Dla ciebie szajs a mo偶ne innym pasuje ten produkt, nie wszyscy musza myslec tak jak ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!! WON ze spamem tego G脫.脫脫WNA!!!

Udost臋pnij ten post