Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja była popełniła samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Kobiety ja się pytam jak wy to robicie ? Moja byla przez rok i pól walczyla o mnie. Ja jej tyle razy mówiłem aby znalazła sobie innego , aby nie przyjezdzala pod mój dom i stala godzinami pod moimi oknami. Nie pisala nic, nie dzwonila . Ona zawsze tak po pól roku ciszy zawsze sie pojawiala . Nakrzyczalem raz na nia i powiedziałem ze jest glupia a ona sie nie zlamala . Mowila mi o samobójstwie ale olalem to. W końcu zrobila to..skoczyla , policja mi dala list pożegnalny a w nim pendrive i filmik pożegnalny od niej. Wtedy zrozumiałem ze ja kocham , ze nie wiem czemu ja odrzucalem . Ale juz jej nie ma. Poplakalem sie. Ona ogolem miała problemy w domu, z rodzina i prosila mnie o pomoc ale ja ja olalem. Popelnila samobojstwo tez abym ja mial spokoj bo moje szczescie wazniejsze...Ona nikogo nie miała prócz mnie.... Jezu zle sie czuje . Kobiety ona byla niezłomna. Nie ważne ile razy bym na nią nakrzyczal i powyzywal - ona zawsze przychodzila... Teraz juz jej nie ma i po czasie zrozumiałem ze jest dla mnie ważna

Gość Charles Darwin
no cóż debile eliminują się sami :)

Gość gość
Musiałem sie wyżalić. Jestem jeszcze w szoku , jeszcze do mnie zbytnio nie dotarlo ze zrobila to

Gość gość
nie martw się mam nadzieje że i ty też miej że wyjdzie z tego!

Gość gość
Czemu sie rozpadlo?

Gość gość
No tak już jest, te niedoceniane zawsze wracaja mimo wszystko. W podobnej sytuacji byłam jak ona. Też tylko jego miałam a on mnie olał. Ale poszłam po pomoc do kogoś innego. Do niego juz żalu teraz nie mam - myśle ze do konca nie wiedzial o co mi chodzi.

Gość gość
Jesz kupę?

Gość gość
Ja zerwalem , bo zameczala mnie troche , pisala ciągle smsy , troche kontrolowala mnie ale nie bylo tragicznie aż tak.

Gość gość
Lol masakra

Gość gość
musiała cie kochac, widocznie nie wyobrazała sobie zycia bez ciebie:( ale ty tez na siłe nie mogłes z nia byc nie twoja wina.

Gość gość
Musiała mieć jakieś problemy. A wiem że jak ktoś nie wie o co biega to nie jest w stanie pomóc takiej osobie. Ludzie nie popełaniają samobojstwa ot tak.

Gość gość
Widocznie była niestabilna psychicznie. To nie twoja wina. Zapomnij o tym, jej już nie pomożesz, żyj dalej.

Gość gość
Ona mi w tym liście napisala ze zrobila tez to abym ja bym szczęśliwy bo ona by nie odpuscila , by caly czas walczyla o mnie. To jest najgorsze. Poświęciła dla mnie życie

Gość gość
Mowila mi o swoich problemach ale olalem to. Każdy ma jakies problemy...

Gość gość
k***a ludzie to jest prowo! no nie wierze że jesteście tak tępi żeby uwierzyć że jakaś dziewczyna popełniła by samobójstwo z powodu faceta... już prędzej facet by to zrobił

Gość gość
No i to nie było normalne co zrobiła. Normalnie to by po prostu sobie odpuściła i układała sobie życie z kims innym.

Gość gość
k***a ludzie to jest prowo! no nie wierze że jesteście tak tępi żeby uwierzyć że jakaś dziewczyna popełniła by samobójstwo z powodu faceta... już prędzej facet by to zrobił

Gość gość
żałosne prowo -100/100

Gość gość
Koleś wypeirdalaj i nie mów ze to prowokacja bo jakbyś sie czul gdyby dla ciebie, za ciebie ktos oddal życie ?

Gość gość
to ty w*********j z tymi prowokacjami!

Gość gość
Słaba prowokacja i mało zabawna 1/10 🖐️

Gość izolda159
Miałam kiedyś chłopaka, który był po 3 próbach samobójczych, Był to bardzo toksyczny związek, czego niestety na początku nie widziałam. Przez rok po skończonym związku nie mogłam sie pozbierać, dobrze że mama się uparła i wyciagneła mnie do psychologa http://psycholog-ms.pl/poradnia/ . Pani psyhcolog bardzo mi pomogła i uzmysłowila mi wiele rzeczy.teraz zaczynam układać sobie wszystko na nowo.