Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliarobert

Zott Monte Snack

Polecane posty

Gość Nataliarobert

Chciałabym się z Wami podzielić moimi nowymi doświadczeniami smakowymi...przekąska Monte Snack. 29 gram fantastycznej mlecznej kanapki dla dużych i małych smakoszy. Pyszna czekolada połączona z orzechami laskowymi i mlecznym kremem. Bardzo intensywna w zapachu,wilgotny biszkopt w typu brownie, sycący i to nawet bardzo. Świetny jako dodatek do porannej kawy, idealny na krótką przerwę w szkole. Uzależnia w bardzo przyjemny sposób zarówno smakiem jak i aromatem...moje dzieci i ich przyjaciele wprost uwielbiają Zott Monte Snack. Jeśli jeszcze ktoś nie spróbował to gorąco polecam :)

Gość mlodaaga
My również mieliśmy okazję testować kanapki Monte Snack. Cała rodzinka jest zachwycona ich smakiem. Czekoladowy biszkopt, delikatny krem śmietankowy - a dopełnienie to krem czekoladowo-orzechowy. Czego chcieć więcej. Taką przekąskę mogę polecić każdemu. Odkąd dostaliśmy paczkę nasze dzieci na drugie śniadanie do szkoły jako dodatek do owoców dostają właśnie Monte Snack. Polecamy zdecydowanie każdemu.

Gość gość
A co ty u nich na produkcji robisz czy w dziale marketingu Zott? :O

Gość Martus198888
Witam, również miałam możliwość spróbowania mlecznej kanapki Monte Snack. Jest to idealna przekąska zarówno do szkoły, pracy jak i w domu po obiedzie. Kanapka to połączenia czekoladowych biszkoptów, mlecznego kremu i czekoladowej masy. Dzieciaki oraz dorośli byli zachwyceni smakiem. Polecam zakup tej kanapeczki

Gość goldsugar
Monte Snack to mleczna przekąska, która zajada się z apetytem. Dla mnie nie jest zbyt przesłodzona, porównując ją do innych dostępnych na rynku przekąsek. Smakowała nawet mojemu mężowi, który za słodyczami niebyt przepada. Delikatny biszkopt, rozpływający się krem, nadzienie czekoladowo-orzechowe sprawia, że kanapka jest przepyszna. Smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym. Dzieci chętnie zabierają Monte Snack do szkoły na drugie śniadanie. Serdecznie polecam wszystkim Monte snack jako zdrową przekąskę :)

Gość lucas782
Monte Snack to smaczna kanapka, nie tylko dla dzieci, ale również dorosłych. W mojej rodzinie wszyscy chętnie ją zajadają. Dzieci zabierają ją do szkoły, a ja do pracy. Co do samej kanapki jest bardzo delikatna, biszkopt wypełniony czekoladowo-orzechowym kremem. To co mnie cieszy to to, że nie jest zbyt przesłodzona. Dostarcza dużo energii i zaspokaja głód na długo. Monte Snack można delektować się przez cały dzień . Dla mnie Monte Snack to strzał w dziesiątkę!

Gość jwyszka
Monte Snack to smaczna i pożywna kanapka. Idealna przekąska do kawy, a dla dzieci w sam raz na drugie śniadanie. To co wyróżnia Monte Snack to delikatny ciemny biszkopt połączony z kremem mlecznym i nadzieniem czekoladowo-orzechowym. Moi znajomi po otrzymaniu ode mnie kanapek również podzielają to zdanie. Większości z nich przypadło do gustu zwłaszcza nadzienie czekoladowo – orzechowe. Monte Snack jak dla mnie to rewelacja, polecam wszystkim!

Gość el_ka123
Kanapka Monte Snack ma świetny smak. W odróżnieniu od wielu innych opinii jak dla mnie nie jest zbyt przesłodzona. Moje dzieci chętnie zabierają ją do szkoły na drugie śniadanie. Ciemny biszkopt, mleczny krem, a do tego nadzienie czekoladowo-orzechowe to coś czego nie można nie lubić. Zwłaszcza smak orzechów jest bardzo wyczuwalny i na długo pozostaje w ustach. Monte Snack jest pyszne, do tego dostarcza wapnia, białka i innych witamin. Idealna zdrowa mleczna przekąska nie tylko dla najmłodszych. Poczęstowałam nią moje koleżanki z pracy, które były również oczarowane smakiem Monte Snack. Nic tylko zajadać się Monte Snack. Pycha!

Gość mstrip
Monte Snack to idealna przekąska nie tylko dla dzieci, ale również dorosłych. Smakuje dobrze do kawy i herbaty. Wszyscy domownicy zachwycają się smakiem Monte Snack. Biszkopt jest bardzo miękki, natomiast delikatny mleczny krem z nadzieniem czekoladowo-orzechowym rozpływa się w ustach. Dzieci szczególnie zachwalały czekoladowo-orzechowy środek. Kanapki są bardzo pożywne, dostarczają energii na długo. Wszystkim bardzo smakują. Kanapki szybko znikają z lodówki. Monte Snack to naprawdę pyszna przekąska, nie tylko na deser!

Gość Crazy Stringi
Do pozygania. Smacznego :)

Gość gość
Sama chemia i tluszcz z cukrem :o

Gość gość
One to pisza bo biora udzial w kampanii Monte Snack :) pozniej trzeba "pochwalic" sie na jakims forum opinia na temat tych batonow. Wiem bo sama wzielam w tym udzial.

Gość gość
ale czym tu się chwalić? :D że pisze sama do siebie i chwali produkt który musi sprzedać? :D i co z tego ma? jeszcze na takim forum... :D

Gość angela0506
Zarówno ja jak i moje córeczki skusiłyśmy się na tę przekąskę. Jadłam kiedyś innego typu mleczną "kanapkę", ale jakoś nie przypadła mi do gustu. Tym razem jednak muszę przyznać, że to strzał w dziesiątkę. Biszkopcik pyszny, mleczny krem oraz środek wypełniony czekoladą i orzechami- niebo w buzi. Nareszcie znalazłam swoją przekąskę. Fajna jako dodatek do drugiego śniadanka do szkoły, do kawki też idealnie pasuje.

Gość witkosia85
A ja polecam Monte Snack jako idealną przekąskę dla każdego. Nadaje się do pracy, do szkoły, na spacer...Pyszny mięciutki biszkopt a śmietankowo-orzechowa masa w środku- cudo. Idealne do kawy! Deliszys ;-)

Gość kawazprzyjacielem
Mleczna kanapka Monte Snack firmy Zott to smaczna i lekka przekąska, którą uwielbiają zarówno dzieci jak i dorośli. Składa się ona z mięciutkiego biszkoptu oraz pysznego czekoladowo - orzechowego nadzienia. Można ją zabrać ze sobą zarówno do szkoły jak i do pracy. Polecam spróbować.

Gość arkadius171
Jak najbardziej polecam wszystkim rodzicom mleczną kanapkę. Jest to idealny posiłek który warto mieć zawsze pod ręką chociażby podczas spaceru , gdzie można zawsze , jak dłuższy spacer dać w formie przekąski , która jest pożywna i świetnie smakuje . Smak przede wszystkim przypadł do gustu , i jedzone jest z apetytem . Doskonale się też sprawdza podczas zabawy z innymi dziećmi jak przychodzą razem z rodzicami w odwiedziny , dzieci się bawią razem , a wiadomo podczas zabawy ciężko jest nakłonić aby dziecko usiadło przy stole coś przekąsiło, więc każdy po kanapeczce , i w jednej ręce apetyczny smakołyk , w drugiej zabawka , i nie tracą czasu , a smakuje i jest pożywne . Jest to też dobra forma słodkiego poczęstunku dla rodziców do kawy . Jest to produkt który od teraz zawsze będzie gościć u mnie w lodówce i już teraz nikt .Nawet nie zapowiedziana wizyta rodziców z małymi pociechami mnie nie zaskoczy.Polecam

Gość DamianS
Kanapka Monte Snack to ciekawy sposób na szybką przekąskę w ciągu dnia zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Kanapka delikatny biszkopt wypełniony mlecznym oraz czekoladowo - orzechowym kremem. Kanapka jest mleczna (mleko w proszku) puszysta (niestety spulchniacze odgrywają tu swoją rolę) i lekka w smaku, Nie jest bardzo słodka przez co nie zamula i nie zapycha. Niestety kanapka jest sztuczna i chemiczna w składzie o czym wspomniałem wyżej. O ile zjedzenie jej raz na jakiś czas nie stanowi problemu to jedzenie jej regularnie nie wpłynie pozytywnie na nasz organizm.

Gość chitek
Chciałbym podzielić się z wami opinią o mlecznej kanapce Monte Snack. Razem z przyjaciółmi testujemy w ramach programu trnd tą pyszną biszkoptową przekąskę.To połączenie delikatnego biszkopta i kremowego kremu z mleka oraz orzechowo-czekoladowego wypełnienia. Idealna na drugie śniadanie, na spacer czy na spotkanie rodzinne i w gronie przyjaciół. To nie jest batonik ,a porcja mleka i energii, serdecznie polecamy.

Gość kasia basia
My również dostaliśmy się do kampani TRND i otrzymaliśmy kanapki Mone Snack. Monte Snack to delikatny, ciemny biszkopt, wypełniony mlecznym kremem oraz czekoladowo-orzechowym nadzieniem, Taka kanapka napewno zadowoli każdego łasucha,polecam.

Gość wiola1406
Monte Snack- uwazam ze jest to super przekaska dla duzych i malych dzieci :) Wilgotny biszkopt z mlecznym oraz czekoladowo-orzechowym kremem pycha, dzieci sie nia zajadlay, zreszta rodzinka i znajomi rowniez. Dla mnie osobiscie troszke za slodka, ale to tylko moje skromne zdanie, bo reszta tak nie uwaza :) Przed testowaniem nie mialam okazji sprobowac mlecznej kanapki, jednak po przetestowaniu nie zawiodlam sie ;) poniewaz w smaku jest przepyszna. Mysle ze zagosci u nas w domu na stale. Tym bardziej ze cena nie jest wygorowana. Polecam sprobowac tym co jeszcze nie probowali

Gość gość
kutwa, co za reklama :D

Gość gość
Monte Snack to przekaska z tłuszczami utwardzanymi trans które powodują miażdżycę

Gość gość
czy oni naprawdę mają nas za bezmózgów ?

Gość gość
Jadłam tą kanapkę. Nieraz córka zabiera do szkoły lub do kina. Ma wyrażny orzechowy smak, jak dla mnie trochę zbyt słodka. Dlatego polecam, ale jako dorażną przekąskę.

Gość monikaqp
Moja rodzina również uwielbia Monte Snack. To idealna przekąska między posiłkami. Najbardziej oczywiście jest lubiana przez córkę:) Jest tam wszystko co każdy lubi i czekolada i mleczne nadzienie. Pycha :)

Gość Kluseczka86
hej :) ja również testowałam nowe kanapki Monte Snack. Smakowaliśmy je wspólnie z mężem i córcią oraz naszymi przyjaciółmi. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Smak kanapek jest naprawdę pyszny i delikatny. Nie jest ona mocno słodka co nie sprawia że pod koniec jedzenia robi się mdło. delikatny biszkopt idealnie łączy się z puszystym nadzieniem.

Gość kaczaka
Krótko i zwięźle kanapka smaczne ale czy do końca to zdrowa przekąska? Na pewno sycąca ale jednak zbyt tłusta. Nie ukrywam że smakuje córce, mi, mojemu mężowi i większości osób które częstowałam, jednak u każdego ta "tłustość" była wyczuwalna.

Gość gość
trudno nie wyczuwać "tłustości" jak ten szajs jest produkowany z tłuszczu palmowego, najbardziej szkodliwego tłuszczu śmieszy mnie że producent nazywa to mleczną kanapką skoro mleka to nie widziało to skandal że reklamuje się niezdrowe produkty dla dzieci i wmawia że są wartościowe odżywczo i zdrowe zdrowiej by było posmarować kawał pumpernikla serkiem homogenizowanym