Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliarobert

Zott Monte Snack

Polecane posty

Gość gość
mi smakowały te batony monte snack. mocno czekoladowe. fajne!

mleczna kanapka jest rzeczywiście bardzo smaczna. Składa się z pysznego biszkoptu z mlecznym nadzieniem a w środku niepodzianka w postaci czekoladowo-orzechowego kremu. Moje dzieci i ich koledzy po prostu się nią zajadali. Okazała się wspaniałą, słodką przekąską między śniadaniem a obiadem. Polwcam spróbować

Gość aneta2503
Również miałam okazję przetestować mleczną kanapkę Monte Snack. Wszystkim bardzo smakowała, na pewno jeszcze nie raz pojawi się u nas w domu.

Gość Asicaaaa
Polecam Monte Snack, kanapkę z delikatnym biszkoptem wypełnionym mlecznym oraz czekoladowo-orzechowym kremem. połączenie wyśmienitej czekolady, orzechów laskowych oraz mlecznego kremu sprawia, że Monte Snack to nie tylko smaczna kanapka, ale i pożywna przekąska dla każdego - zarówno dzieci, jak i dorosłych :) Idealna do spożycia między posiłkami. Testowałam nowe kanapki Monte Snack. Smakowaliśmy je wspólnie z mężem i dziećmi oraz naszymi przyjaciółmi, znajomymi, rodziną. Jesteśmy zachwyceni smakiem i wartościami odżywczymi kanapki Monte Snack. Smak kanapek jest pyszny i delikatny.

Gość Weronika L P
to prawda! to jest najsmaczniejsze kilka gryzów jakie można znaleźć w sklepowej lodówce! polecam mamom tatom i dzieciakom :)

Gość anieeek90
Monte Snack jest idealna dla małych jak i tych większych smakoszy na pewno podbije nie jedne kubki smakowe. Delikatny biszkopt z kremem czekoladowo - orzechowym tworzą fantastyczne połączenie. nadaje się fantastycznie na drugie śniadanie jak i również zastąpienie dzieciom słodkości. dla tych większych smakoszy fantastyczny deser do kawy.

Gość gość
Dla mnie to ani kanapka ,ani przekaska dpa dzieci.Cukier ,tluszcz nie podaje tego moim dzieciom .Wole ugotowac budyn i podac dzieciom z herbatnikami,lub po prostu przygotowac talerz z owaocami na przekaske!

Monte Snack to kanapka zawierające dwa ciemne delikatne biszkopty pomiędzy którymi znajduje się puszysty krem wraz z czekoladowym dopełnieniem. Kanapka z pewnością będzie dobrym rozwiązaniem na drugie śniadanie, bądź jako słodka przekąska zamiast zwykłego batonika.

Gość gość
A może Monte z dodatkami, polecam deserki z dodatkami schery, cookies a przede wszystkim capuccino Balls - REWELACJA