Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie koleżanka ktora śmieje sie z imienia

Polecane posty

Gość gość

Ktore zamierzam nadać swojej corce. Ona twierdzi, ze nigdy takiego imienia nie słyszała i co ja znowu wymyśliłam. Lilianna? Takie wymyślne. Wkurza mnie to jej pipeprzenie.

Gość gość
Bardzo ladne,sama tak chcialam dac coreczce ale trafiaja sie chlopaki

Gość gość
lila to zwykłe imie nic wymyślnego

Gość gość
Dla mnie to imię jest dość egzotyczne i znam jedną osobę - dziewczynkę o tym imieniu. Odbieram te imię tak, że rodzice nadając je dziecku próbują być na siłę oryginalni. Jednak czytając kafe odnoszę wrażenie, że jest dość często nadawane i lubiane.Przynajmniej przez mamy na tym forum.

Gość gość
A co w tym oryginalnego? Lilianna? Lilka i tyle. Izolda to moze oryginalne ale Lilka?

Gość gość
u mnie też kilka znajomych ma Lilki:-) nie umiesz utemperować koleżanki? po co się śmieje? jaki ma cel takiego zachowania? nie jej dziecko więc kij jej w oko. Moi znajomi dają Milan synowi i mimo że pierwsze słysze to imie to zlewam to i nie krytykuje:-/ nie moje dziecko

Gość gość
Co mam jej powiedziec? Jestem zdziwiona tym ze nie słyszała tego imienia, bo według mnie jest normalne. Mowie jej ze nie wiem jakim cudem nie słyszała o tym imieniu a ona ze pewnie sama je wymyśliłam. Naprawde? Nie wiem czy to moje hormony czy co ale ostatnio jak sie mnie zapytała z uśmiechem na twarzy czy dalej mam zamiar dać jej tak na imie to odwróciłam sie na pięcie i wyszłam bo sie wkurzyłam.

Gość gość
Teściowa mojej córki ma na imię Lilianna, a ma 63 lata. czyli to nie jest jakieś wymyślone imię. Mąż woła na nią Liluś. Bardzo ładne imię, a teraz młodzi dają dzieciom na imię Lili. Co to za wymysł.

Gość gość
wprost ją zaatakuj. Zapyta z czego się śmieje? a jak odpowie że z imienia, to powiedz że jestes zdegustowana jej zachowaniem i jej ingerencja w to jak chcesz dac SWOJEMU dziecku na imie. Patrz jej prosto w oczy i gwarantuje ci ze franca sie zawstydzi i wiecej o tym imieniu nie wspomni

Gość gość
Nie wiem jaki ona ma cel w wyśmiewaniu imienia mojego dziecka, ale chyba zaczynam rozumieć ze jednak nie jestesmy koleżankami. Ona ma dziecko ktore ma super oryginalne imie. Nie napisze jakie ponieważ jesli ona czyta kafe odrazu sie zorientuje ze to o nią chodzi. I ja jakoś sie nie wyśmiewałam, chociaż nie znam innego dziecka ktore miałoby tak na imie.

Gość gość
W szkole średniej chodziłam z chłopakiem, którego mama miała na imię Lilianna. To było jakieś 20 -cia lat temu, a ona miała wtedy z 40 lat, więc to nie jest nowe imię.

Gość gość
Moja wychowawczyni z klas 1-3 kochana pani Lilianna! cudna kobieta. Mam dwie córki Liliannę (po niej) i Małgorzatę (po teściowej) :)

Gość gość
Imię takie trochę hm na siłę oryginalne

Gość gość
Moja ciotka z Mazur ma tak na imię. Jest już grubo po 60-tce i od zawsze wołano na nią Lila, Lilka...

Gość gość
Moi znajomi mają córkę Liliannę, mała ma już 6lat, wiec to nie jest nowy trend na to imię :) A czy synek Twojej znajomej nie ma na imię Brajan? :D

Gość gość
gość dziś Imię takie trochę hm na siłę oryginalne Zgłoś X Dla mnie normalne. Moze nieczęsto nadawane. I oczywiście nie musi sie nikomu podobać. Przeciez to nie ta osoba bedzie nosić to imie tylko moje dziecko. Mi sie nie podoba wiele imion, ale sie z nich nie wyśmiewam.

Gość gość
Nie hehe. Nie ma na imie Brajan. Ale jest mega oryginalne. tak oryginalne ze zanim nadali jemu te imie poszli do usc zapytac czy nie bedzie problemu z rejestracja imienia. A pani siedząca w urzędzie sprawdzała u kogos innego bo nie miała pojęcia.

Gość gość
Moja mala ma Lilia i nie zauwazylam zeby ktos sie smial. Moze masz bardzo specyficzne kolezenstwo, ktoremu sie wiekszosc imion (z wyjatkiem popularnych) w glowie nie miesci.

Gość gość
Twoja znajoma to jakaś zaściankowa wariatka. Moja babcia ma na imię Lilianna. Bardzo ładne imię.

Gość gość
Mieszkam w Niemczech i tutaj Liliana to normalne imię, wygogluj sobie np. LILIANA Matthäus.

Gość gość
powiedz jej że jest ograniczona skoro nie zna tego imienia:D

Gość gość
O matko moje ulubione wymarzone imie dla córeczki (ktorej nie mam i miec juz raczej nie bede) ale bez dwoch "nn" Tylko Liliana najcudowniejsze imie jak dla mnie:) piekne jest

Gość gość
no i znam i mala Lilianke i duza ok 40 stki i starsze panie :) wszystkie swietnekobietki;)

Gość gość
Wydaje mi sie ,ze to zazdrosc.I niekoniecznie to imie musi sie az tak podobac twojej kolezance by byla to zazdrosc.Masz pusta i beznadziejna kolezane a w dodatku nie ma za grosz kultury i klasy.

Gość gość
Ależ to imie jest śliczne

Gość gość
Ja znam Rome i Ramone. Pierwszy raz jak slyszlam to się zdziwiłam, teraz jakoś mnie nie raza. Może koleżanka nie przywykla? Pamiętam 15 lat temu, jak byłam na placu zabaw z siostrzenica, był chłopiec imieniem Amadeusz i dziewczynka Faustyna. Zdziwiłam się, bardzo mi to nie pasowało, ale teraz myślę że ludzie coraz orginalnirjsze imiona wymyślają. A z drugiej strony pełno teraz Antosiow, Jankow... Sprawa rodziców. Wolę Janka niż Alana.

Gość gość
Dokładnie. Ona dała swojemu synowi naprawde oryginalne imie. Mało znane, chociaż jak ktos był w liceum i pamięta legendy ten nie byłby zdziwiony tym imieniem. Raczej zaskoczony? I ja chociaż słyszałam to imie po raz drugi, pierwszy raz wlasnie w szkole to napewno nie wyśmiewałam kolezanki za jej wybór.

Gość gość
W każdym razie dzięki wszystkim. Wasze wypowiedzi tylko mnie utwierdziły w tym ze moje dziecko bedzie miało piękne imie. Przynajmniej dla mnie :)))

Gość gość
Tristan albo Kordian :)