Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tvp płaci gościom za proimigranckie wypowiedzi

Polecane posty

Gość gość
Rząd Austrii zmienia konstytucję, by narzucać gminom imigrantów wbrew woli gmin: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,17872122,martykul.html Czujecie to? Ludzie, protestujcie dziś i głosujcie na korwina, bo będzie tragedia!

Gość gość
fajna stronka podbijam

Gość gość
już polactwo robactwo wymyśla jepane polactwo

Gość gość
Nie dla imigracji.

Gość gość
Ale mi odkrycie.To już każdy głupi wie że te łajzy płacą za poparcie dla tych imigrantów jebnietych.

Gość gość
Po prostu do TV zapraszają normalnych ludzi którzy mają empatię a nie takich przychlastów jak ty

Gość gość
gość dziś ty biedny lemingu :D wychowany na gó/wnopapce

Gość gość
Tylko Korwin nas obroni przed islamizacją!

Gość gość
22:10 to włochata feministka od Kingi Dunin licząca na hebanowego księcia.

Gość gość
Oczywiście że placi, TVP to jedna z najbardziej zdemoralizowanych instytucji w POlsce, sam grubas Kalisz o tym mówił: x X Do opisywanego spotkania Aleksandra Kwaśniewskiego i Ryszarda Kalisza miało dojść w październiku 2013 r. - Trzy najbardziej zdemoralizowane instytucje w Polsce to jest po pierwsze - prokuratura, po drugie - służby specjalne, po trzecie - telewizja publiczna. (...) Te trzy instytucje - kupią, sprzedadzą, zdradzą, zniszczą. I tak dalej, i tak dalej - miał mówić Kwaśniewski. Więcej: http://wiadomosci.wp.pl/kat ,1342,title,Afery-tasmowej-ciag-dalszy-Do-Rzeczy-publiku je-nagranie-rozmowy-Kwasniewskiego-z-Kaliszem,wid,17685259,w iadomosc.html?

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :)

Gość gość
racja ja też zagłosuję na partię KORWIN