Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota5108

Rece mi opadają

Polecane posty

Gość Dorota5108

Witam otóż jestem z facetem prawie 6 lat. Od początku związku wygląda to wszystko dziwnie. Mam 44 lat , a on 54. Jesteśmy dorosłymi ludźmi , a mimo to nigdy nie byłam u niego w domu. Raz był wyjątek bo akurat jego mamusia wyjechała do sanatorium. On chciałby siedzieć u mnie 24h na dobę , a niestety jestem osobą pracującą fizycznie i nie mam ochoty wieczorami siedzieć do 24 aby z nim rozmawiać bo w pracy praktycznie nic nie robi i nie musi wcześnie rano wstawać. Oprócz tego mam 2 dorastających dzieci i wiadomo one też chcą spać. Dodatkowo jest bezszczelny. Była taka sytuacja gdy jechałam z nim do miasta , a on wyjechał mi z propozycją skręcenia w las lub żebym urodziła mu dziecko , a on będzie płacił alimenty. No bez przesady. Znam swoją wartość i nie pozwolę się tak traktować. Dodam jeszcze , że on bardzo często pije , a najgorsze , że dzieci muszą na to patrzeć. Za każdym razem jak widzę , że jest pijany wypraszam go z domu. Moja 15-letnia córka wgl się nie dogaduje z nim , kłóci , oboje sobie ,, dowalają ". On jej poprostu nienawidzi. Co mam robić w takiej sytuacji ? Czy jest naprawde problem czy sobie to wyolbrzymiam ?

Gość gość
Znam swoją wartość i nie pozwolę się tak traktować. xxx kogo okłamujesz idiotko??? przecież od sześciu lat pozwalasz się tak traktować jeszcze wciągasz w to swoje dzieci - szmata z ciebie nie matka!!!

Gość gość
po co zmyślasz takie opowieści :)

Gość gość
Zmyślone i głupie. Rzeczywiście, ręce opadają.

Gość gwoli wyjasnienia
Podobno Doroty tak maja... :D

Gość gość
Ja chcesz wiedziec co masz robic w tej sytuacji napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci doradzi co i jak. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Jej adres to ; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jak to nie prowokacja to naprawdę serdecznie współczuje tym dzieciom takiej pustej torby jako matki. Jak można pozwalać żeby przez lata dzieci patrzyły na zapijaczoną mordę jakiegoś przychodniego fagasa, pozwalać, żeby ubliżał dzieciom. Jaki ty przykład dajesz tym dzieciom, jakie wartości chcesz w nich zaszczepić i jakie dzieciństwo im zapewnic? No kurwa, jak ty sie babo możesz matką nazywać

Gość gość
hehehe, stara kobita, a głupia :D