Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poullotniskowiec

Ehh kurcze znowu dałem ciała czyli o podrywaniu

Polecane posty

Gość Poullotniskowiec

Wczoraj wieczorem wyskoczyłem z kumplem z roboty do klubu na piwko ot taki koniec tygodnia pracy no i widzieliśmy kilka stolików obok 2 super laski)matko jakie one były gorące dla nas za ładne i to nas paraliżowało) w każdym bądź razie patrzyliśmy się na nie jak na obraz zaczęliśmy rozmawiać i w sumie doszliśmy do wniosku,ze jednak nie podejdziemy bo pewnie już kogoś mają jakie było nasze zdziwienie kiedy jedna z nich widocznie zniesmaczona udając się w stronę ubikacji i silą rzeczy podeszła do nas i powiedziała będziecie się tak na nas patrzeć cały czas czy podejdziecie do nas kretyny po czym poszła dalej(matko jak ona pachniała miałem wrażenie,że mi penis z majtek wyskoczy) Ja powiem szczerze szczena mi opadła,kolega o mało sie nie zadławił z wrażenia ja tylko zdołałem powiedzieć jąkającym się głosem przepraszam, kolega w szoku mnie również zamurowało kurde no chyba trzeba już iść ... byliśmy tak roztrzęsieni w sensie,że nie często a właściwie to w ogóle tak gorące laski z nami nie chcą rozmawiać i to nie to,że jestem jakiś frankensteinem po prostu czuje się przy nich malutki i właściwie nie wiem co mam robić brakuje mi pewności siebie mam kiepsko robotę pracuje jako sprzątacz na lotnisku traktują jak popychadło w sumie się nie dziwie jestem jaki jestem trochę taki chłopak facet pudel miły gośc

Gość gość
W klubach faktycznie zalosne to jest kiedy faceci tylko sie gapia na nas, miala racje kochany i wyraznie wam to oznajmila, nastepnym razem pomysl ze nie bedziesz sie lumpil jak kretyn tylko wezmiesz sprawy w swoje rece, wiadomo na poczatku pewnie bedzie niezrecznie ale to juz inny wątek

Gość Poullotniskowiec
No tak,pewnie masz racje Gośc ale te laski były dla nas zbyt seksowne po prostu inna liga mogły mieć każdego po prostu piękne laski zdołałem tylko wybębnić przepraszam,że się patrzymy i wyszliśmy

Gość Poulotniskowiec
Ale o czym mieliśmy rozmawia z tymi dziewczynami (o matko jak ona pachniała)my takie przeciętniaki,przecież zawsze mogą powiedzieć" chłopaki rozejrzyjcie się w około mnóstwo facetów jak nie wy to następni "

Gość Poulotinskowiec
Przepraszam Czy ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia ??

Gość gość
Że następnym razem trzeba zagadac.Po ile macie lat po18?

Gość Poulotniskowiec
Mam 33 lat i jakoś tak wyszło,że nigdy nie miałem dziewczyny po prostu brakuje mi jaj,żeby podejść zagadać a taka laska o czym miałbym z nią pogadać była dla mnie za ładna po prostu.