Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić by ratować małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam do was pytanie co zrobić by ratować moje małżeństwo ?? Krótko opiszę sytuację Oboje z żoną sie ostatnio często kłóciliśmy powodem były błachostki, ale to ja zazwyczaj zaczynałem kłótnie. Ostatnio nawet kazałem jej wypier@#$ dalać, ale te słowa powiedziałem w złosci za co później przeprosiłem na początku dała mi szanse której nie chciałem zmarnować ale nie na dlugo gdyż ona jednak postanowiła sie spakować i wyjechać do rodziców. Wiem że jej nie szanowałem nie słuchałem itp.. nasze dni wygladaly tak ze gdy wracałem z pracy wchodziłem na kompa i jej nie pomagałem a potem dziwiłem sie ze ona ciagle jest zmeczona zrozumiałem to za późno. Kiedy zaproponowałem jej terapie małżeńska odpowiedziała ze nie chce. wiem że mnie kocha teraz mieszka u swojej mamy chce dla niej wrócić do Polski bo mieszkalismy w Austrii żeby to naprawić,ale jak ona nie bedzie chciała ona twierdzi że mamy inne charaktery zupełnie sie róznimy mamy inne zainteresowania co robić i jak Za późno zrozumiałem że ja kocham i naprawde mi zależy, oraz chce zrobić wszystko by ja odzyskać .

Pojedz do Polski. Pokaż jej że jeśli da Ci szansę to nie pożaluje. Postaraj się o nią, kupuj kwiaty, mow mile slowa, moze da sie przekonac

Gość gość
tak "samodzielni" są ludzie w związkach/małżeństwach ze jak cos pójdzie nie tak to nie mają gdzie się podziac i wracają do starych

Gość gość
No wracam jeszcze 12 tygodni i wracam boje sie strasznie ze mnie odrzuci widze w jej oczach ze jest wypalona. Staram sie do niej nie dzwonic, ale to takie trudne 25- października mamy rocznice Boże jak ja ją kocham