Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LovesomeArtist

Prawdziwa miłość

Polecane posty

Gość LovesomeArtist

Witam, chciałbym podzielić się z Wami moją historią miłości i zapytać o radę. Mam 22 lata, pracuje jako programista CNC. Pewnego majowego weekendu pomagałem wujkowi w pensjonacie nad morzem. Była wycieczka z Podlasia. Podczas jednego z wieczorów gdy zajmowałem się gośćmi zaczęła zwracać na mnie uwagę dziewczyna. Bylem w pracy nie szukałem wrażeń. Lecz coś wtedy mnie uderzyło. Podeszła zagadała, było miło. Miała zimne ręce ale ciepły uśmiech na twarzy. Całą noc rozmawialiśmy przytuleni do siebie. Od tak miłość od 1 wejżenia. Postanowiliśmy się spotykać. Po 2 tyg. Byliśmy razem. Mieszkamy od siebie daleko bo 400 km ale spotykaliśmy się często. Po 5 miesiącach znajomości ona znała moja rodzinę ja jej. Byliśmy na krótkich wspólnych wakacjach. Dogadujemy się we wszystkim. jest starsza ma 26 lat. Pracuje, jest po studiach. Ułożona i miła. Ona prawoslawna ja katolik lecz mi to nie przeszkadza jej te, nie. Któregoś razu gdy odjeżdżalem od niej, źle się poczułem. Bałem się,że już się nie spotkamy. Miłość na odległość itp. Napisałem do niej przykrego smsa. Wygarnalem jej byłego. Ale to był 1 SMS, załamała się, jest bardzo uczuciowa. Być może miała ciężko w poprzednich związkach. Po kilku dniach wróciło wszystko do normy lecz ona się boi, że ja zostawię. Ja chcę dla niej jaknajlepiej. Najgorsze jest to, że nie uprawialismy sexu a ona już rozmyśla gdzie ślub chrzest itp. Z płaczem powiedziała, że powinniśmy się rozstać, że zasługuje na lepszą. Załamalem się, jesteśmy razem 6 miesięcy a czuje jakbym ją znał 3 lata. Chce ją tu sprowadzić do mnie, na wschodzie nie ma pracy. Ja mam dobrą pracę super zarobki chce z nią spędzić res,te Życia. Ona mnie kocha ale się boi. Nasi rodzice akceptują Nas. Co mam robić?

ten pomysł żedby ja do siebie zabrać jest dobry, spróbuj to zrealizować. I bądź dla niej czuły, to ważne...

Gość gość
Góra na 7 lat ta twoja miłość wg statystyk potem już tylko trwanie, zdrady itd. Ale życzę jak najlepiej może akurat tobie się uda.

Gość gość
dzialac, o milosc trzeba walczyc :) powodzenia

Gość gość
Owszem trzeba walczyć ale życie wszystko zweryfikuje, zmieni jego i jej punkt widzenia po czasie. Rutyna życia codziennego swoje zrobi. Dlatego korzystaj kiedy się da.

Gość gość
Kolego ma ten sam problem

Gość gość
jaki macie znak zodiaku, zwłaszcza ona to Ci powiem co i jak

Gość Baluniaxx
Jeśli planujecie wesele czy inną uroczystość związaną z weselem to polecam Wam ten portal- http://www.abcslubu.pl/ Znajdziecie tam wiele inspiracji i ciekawych pomysłów na zorganizowanie takiej imprezy!