Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawik 28 lat

Moja śliczna dziewczyna do oceny FOTA jest dziewicą... jeszcze :)

Polecane posty

moj wujek ma chyba cl63, tylko ze jakiejs hiper wersji, 600 cos koni na silniku, zawszej ak widze to auto to mi pala mieknie, inne mercedesy sie umywaja... :)

jak ogladam te cl63 na necie, to to nei jest to samo... Ale nie bede przeciez sie pytal jaki to model xD.

ogolnie to to jest dziwne. Ja mam bogatego wujka, brat mojego dziadka, ktory mieszka w palacu a synowie tez jezdza niezlymi furkami. Moj gitarzysta james, jego dziadek ze strony matki, ktory wyemgriowal z niemiec do anglii ze swoimi rodzicami przed wojna lub w trakcie wojny, tez jestj akims biznesmenem, co u mnie w leamington spa ma chyba 7 czy wiecej mieszkan czy domow, jest wlascicielem, tez podobno milioner, taka laseczka ode mnie z miasta z ktora mam bliski kontakt, jej wujek tez jest milionerem, ponoc ma helikopter. Wszyscy ludzie z ktorymi mam bliski kontakt i sa mniej wiecej w moim wieku maja w rodzinie jakichs bogaczy. Przypadek? :O

Gość Michał121212
Oszkaa, a mam czarna fure, w furze skore, a przy uchu komore. :D

dzisiaj moze jestem biedny, ale oni tez kasa nie sypia, agness sie uczy na studiach a james zapi3rdala calymi dniami w pubie wk torym robi koncerty i tez kasa nie sypie, a jednak w rodzinie wszyscy mamy jakichs milionerow. A zreszta moj ojciec jakby zyl, to bys inaczej gadal synku, tylko ze jak zobaczyl jakiego chorego smiecia urodzil, zginal w wypadku, bo byl zalamany, a slyszalem, ze chcial na olimpiadzie startowac, szkoda ze matka mnie nie faszerowala rispoleptem od urodzenia, to dzisiaj inaczej by bylo, no ale niestety zycie jest smutne...

wiec sie pytam czy to przypadek, ze dwojka ludzi z ktorymi mam bliski kontakt z jakiegos powodu jest z tej samej sytuacji co ja, bogaty wujek milioner.

ogolnie to pamietam jak raz mialem dziwna sytuacje, jak mialem w polsce lekcje prawa jazdy to udzielalo mi ich malzenstwo maz z zona, maz kiedys sie u mnie uczyl na perkusji, ale to bylo jeszcze zanim do psychiatry poszedlem wiec grac moze i umialem ale leb nie swoj, zaczalem prawko przed leczeniem a skonczylem po leczeniu, no i raz jade z jego zona jedziemy w centrum miasta a tam stoi auto mojego wujka, i mi mowi ta zona patrzac sie na to auto: Oh to auto Pana XX, slyszales o nim? A ja udaje, ze nie, przeciez jakbym powiedzial, ze to moja rodzina, to chyba by mnie wysmiala, hahah. XD

Gość gość
Z takim wygladem nie moze byc dziewica

zdawalem raz egzamin, przejechalem do miasta, potem rondo, potem jechalem i nie patrzylem na znaki i przykro mi, ogolnie to mialem wyj3bane, teorie zdalem z jednym bledem chyba, potem pol roku pozniejw chodzily nowe zasady i teoria mi przepadla, czuje sie okradziony przez swoj kraj na prawie jazdy, co nie znaczy, ze nie umiem jezdzic, kiedys babci podj3balem fure i pojechalem se na tripa po kaliszu xD. Dzisiaj podobno policja kontroluje ostro, ale wtedy bylo luzno. Ale ja ogolnie to chce motor krossowy sobie zalatwic :). W kaliszu jak jakis nastolatek mial motor crossowy to zawsze byl to taki synonim bogactwa, ja wlasnie teraz chce sobie ten synonim bogactwa zalatwic, moj rower wheeler cross 6.3, na nim sie czuje jak na crossie :D

Gość gość
Michalek nic nie masz jesteś biedakiem na rencie

Gość gość
Po drugie Ferrari 458 Italia tylko modele z rocznika 2010-2011 są bardzo awaryjne nowsze wersje to nie

Gość Michał121212
19:32 jak uwazasz. :)

To nie sa durne tematy. To sa wazne sprawy. Ale to zrozumie tylko ktos, kto zna sie na psychologi ewolucyjnej. Faceci nie chca puszczalskich na zony, i matki swoich dzieci. To jest gleboko zakorzenione w naszej nieswiadomosci. Miedzy innymi przez to mam dzietnosc na poziomie 1,26 i za 3 pokolenia nie bedzie po narodzie sladu. :O