Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrujnowana89

Facet mi groził a sąd go uniewinnił. Gdzie sprawiedliwość ??!!

Polecane posty

Gość zrujnowana89

Jestem załamana. Niedawno odbyła się sprawa w sądzie, gdzie sąd uniewinnił mojego byłego partnera, który mi wielokrotnie groził że coś mi zrobi, albo czekają mnie ciężkie chwile i pożegnam się z tym co mam itp. W związku znęcał się nade mną psychicznie i fizycznie. A wyrok sądu? Uniewinnienie! I kosztami rozprawy zostałam obciążona ja. To mi się w głowie nie mieści. Sąd uznał, że skoro mimo jego gróźb ja nadal do niego wracałam (byłam szantażowania i zmanipulowana, bałam się go) i mieliśmy kontakt, to nie obawiałam się go tak bardzo i że groźby nie mogłyby zostać spełnione. Ten drań wyszedł z sali rozpraw z uśmiechniętą gębą i satysfakcją. Mnie nazywał i nazywa psychopatką, która nawet w sądzie nie mogła udowodnić jego winy. Nie chcę mi się żyć. Kurwa mać...dołączyłam nagrania, smsy, maile świadczące o tym że przyznaje się do przemocy, zniewagi. Mam nagrania gdzie mi ewidentnie groził, na Policji powiedzieli że wyczerpało to znamiona gróźb, ale jak widać Sąd uznał inaczej. Nie mogę się z tym pogodzić, odwołałam się od decyzji i czekam...

Gość gość
Szok. I takie ścierwo będzie chodziło po świecie i dalej robiło swoje :/

Gość gośćmieszkankabloku
To się odwołaj. Masz do tego prawo. Dla mnie to niezrozumiałe, miałaś dowody przeciwko niemu a tu taki klops

Gość gość
Konkluzja: Jeżeli z kimś zrywacie, to zrywajcie na dobre. Żadnych kontaktów, ani osobistych, ani telefonicznych, ani przez e-mail, ani przez FB. Nie odbierajcie telefonów, nie odpisujcie na SMS-y, e-mail'e, wiadomości na FB.

Gość via ratzionalle
Taaa to pisał chyba jakiś facet. Łatwo powiedzieć oderwij się, kiedy żyjesz w pełnej manipulacji własną osobą i jest się zastraszonym. Ja akurat cię rozumiem autorko. Walcz o siebie.

Gość gość
Co to znaczy "żyjesz w pełnej manipulacji swoją osobą" ? Zdecyduj się. Jeżeli chcesz zakończyć toksyczny związek, to zerwij wszystkie kontakty i kropka.

Gość zrujnowana89
Nie jestem w tym związku już od 5 miesięcy a koleś za każdym razem gdy przestawałam z nim pisać, tj. separowałam się od niego zaczynał mi grozić i nachodzić mnie. Do tego stopnia że bałam się wyjść z domu bo wystawał pod blokiem

Gość gość
Lol nie wiesz co to znaczy? Facet potrafi tak zgnębić kobiete, że ona nawet nie ma pojęcia jak ma postąpić, żyje w przekonaniu że to wszystko jej wina itp

Gość gość
Kup paralizator elektryczny albo gaz pieprzowy w spreju. Jeżeli znów będzie cię nachodził lub wystawał pod twoim blokiem, i będzie próbował cię złapać, to potraktuj go prądem lub gazem.

Gość gość
badz mega ostrozna i najlepiej faktycznei cos kup, sama mialam ex meza, ktory wlamal sie do mojego mieszkanai, probowal mnie pobic i porwac :(

Gość gość
badz mega ostrozna i najlepiej faktycznei cos kup, sama mialam ex meza, ktory wlamal sie do mojego mieszkanai, probowal mnie pobic i porwac :(