Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze nigdy żadna dziewczyna mnie nie kochała bo jestem spokojny

Polecane posty

Gość gość

one wszystkie mówią ŚWIADOMIE że chcą spokojnego poukładanego faceta który nie pije nie pali nie ćpa jest szczery i wierny... tyle świadomie, ale podświadomie ciągnie je do przeciwieństwa tego co mówią świadomie... jak mówią że chce spokojnego szczupłego faceta tzn, że będzie je ciągnęło do agresywnych grubasów lub mięśniaków taka jest prawda! Ciągnie je do facetów których świadomie nigdy by nie zaakceptowały, ale świadomość ma g****o do gadania!

Gość gość
Jesteś wygadany? Lubisz imprezy, pić od czasu do czasu, zapalić, zajarać?

Gość gość
nie jestem nie lubię

Gość gość
No to nie miał byś u mnie szans.

Gość gość
Facet nie może być PIPĄ. A przystojny chociaż jesteś?

Gość gość
12:31 ty u mnie też tak jestem

Gość gość
W internecie każdy może napisać, że jest piękny i ewentualnie bogaty. Ale przystojnych facetów których znam posiadają cechy które opisałam. Znam facetów którzy są brzydcy/bardzo przeciętni ale lubią się bawić i mi się podobają.

Gość gość
12:36 ale ty mi się już nie podobasz wiec wyjdź

Gość gość
Jeszcze do tego się wku*wia o byle co :D

Gość gość
ta jasne:D to bys nie mial problemu z doopami;p masz problem ale ze soba proponuje wizyte u psychiatry

Gość gość
bzdury bzdury bzdury jakbyś był przystojny nie miał byś problemu z wyrywaniem ,nie jesteś więc masz w necie każdy może napisać, ja jestem ładniejsza od miss świata i co ,nikt mnie nie podrywa taaa

Gość gość
Tak to prawda kobiety mówią jedno a robią drugie to co człowiek gada świadomie można o kant doopy rozbić bo tak działa ludzka psychika że to co jest wygadywane świadomie ni jak się ma do podświadomości a ważniejsza jest podświadomość w podświadomości są wszystkie myśli wyparte przez świadomość i jeśli np taka dziewczyna mówi świadomie że chce spokojnego chłopaka to podświadomie będzie się zakochiwała w bad boyu bo bad boy został zepchnięty do podświadomości. WAŻNE JEST TO CO JEST W PODŚWIADMOŚCI A NIE W ŚWIADOMOŚCI. A że sporo kobiet ŚWIADOMIE twierdzi że chce spokojnego faceta to podświadomie ciągnie je do bad boyów

Gość gość
Mój chłopak nie pali nie pije nie ćpa i nie imprezuje. W wolnym czasie składa modele i jeździ na motorze. Ogólnie dosyć spokojny człowiek mający swoje dziwactwa. Także nie mów mi że dziewczyny nie szukają spokojnych facetów.

Gość gość
Autorze, skąd jesteś? Napisz coś o sobie: wiek, wzrost, zainteresowania, co studiowałeś, co robisz w życiu?