Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wolą niezbyt bystrych facetów, albo pozerów udających inteligen

Polecane posty

Gość gość

ntnych? Facetów nie potrafiących się wręcz wysłowić. Nie mających pojęcia o podstawach ortografii, a czasem eleganckich podrywaczy, którzy świecą kilkoma wyuczonymi zdaniami, zwrotami na krzyż? Znałem takiego jednego kolesia, wysoki i przystojny, miał bogatych rodziców, sam z siebie kompletna miernota, nic nie osiągnął. Znałem go od gimnazjum. Testy gimnazjalne zdał na ściągach, maturę tak samo, mimo, że rodzice wydawali grube pieniądze na korki to był tak niekumaty, że nie był w stanie zdać próbnych matur z matmy i właściwą zdał na ściągach. Poszedł na studia, gdzie tylko balangował, zaliczał panienki, a kolokwia zdawał, bo na każdym ściągał, ale i tak uwalił, więc rodzice wysłali go na prywatne uczelnie. Do lasek zagadywał średnio śmiesznymi żartami i kilkoma cytatami z neta i w ten sam dzień zawsze miał seks. Nie widziałem, żeby którakolwiek się nie zgodziła. Widzicie, człowiek bez żadnej wartości, mitoman, beztalencie, zero zainteresowań, jakiejkolwiek wiedzy nie jest sprawdzany przez kobiety.

Gość gość
ty jestes taka sama miernota tylko, ze brzydka i biedna :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Dowody, albo wypad.

Gość gość
taka prawda

Gość gość
Trochę nie trafiona opinia. Sam nie byłem orłem w szkole. nie mam matury, zmieniałem szkoły, nie znam podstaw z matmy, uczęszczałem do zaocznego liceum 3 letniego, i nigdy nie zaliczyłem żadnej panny. Nie jestem interesujący dla kobiet, a wyglądam normalnie.

Ewolucja wariatów i cwaniaków! Przygłup zawsze niskie IQ będzie miał i mu nawet płatne studia nie pomogą i żonę bedzie miał chorą i z patologiczną facjatą!

Gość gość
"Trochę nie trafiona opinia. Sam nie byłem orłem w szkole. nie mam matury, zmieniałem szkoły, nie znam podstaw z matmy, uczęszczałem do zaocznego liceum 3 letniego, i nigdy nie zaliczyłem żadnej panny. Nie jestem interesujący dla kobiet, a wyglądam normalnie." xxx Bo normalnie to za mało i może jesteś za spokojny, ale na pewno brak wykształcenia nie działa na twoją niekorzyść. Gdybyś je miał byłoby jeszcze gorzej.

Gość gość
Owszem jestem spokojny, mam również swoje zainteresowania typu literatura, filozofia, sztuka. Ale orłem nie byłem w szkole, matka mi mówiła od urodzenia, ze jestem głupi, że sobie nie dam np z matmą rady, i sam w to uwierzyłem. O to wychowanie kobiece.

Gość gość
sa głupie kobiety z malymi wymaganiami ( nie jest ich mało, tak samo , jak i głupich facetów) i takie lecą, ew chca sie po prostu zabawić ( mamy równouprawnienie) Poza tym oprocz wykształcenia trzeba miec to COŚ.

Gość gość
Jak słyszę o tym CZYMŚ to tak krew mnie zalewa, że nie macie pojęcia. Głupie k*rwy.

Gość gość
To coś, tzn wygląd według ich kryteriów :D

Gość gość
Jak słyszę o tym CZYMŚ to tak krew mnie zalewa, że nie macie pojęcia. Głupie k*rwy. x O a ja już wiem czemu żadna cię nie chce, po powyższym poście.

Gość gość
Nie myślicie, nie potraficie zdefiniować pojęć, działacie na ślepo, kierujecie się hajem hormonalnym. Sformułowanie "to coś" świadczy tylko o waszej IGNORANCJI i niewiedzy na własny temat, a potem oczekujecie, że ktoś wam da coś, domyśli się kiedy wy nawet same nie wiecie czego chcecie. "To coś" doskonale pokazuje kobiecy tok postępowania i rozumowania.

Gość gość
"to coś" to projekcja anima animus

Gość gość
Właśnie obaliłem twoją teorię o tej projekcji w tamtym temacie.

Gość gość
Polskie kobiety nie lubią spokojnych mężczyzn i utożsamiają ich z ciepłymi kluchami. Zauważcie ilu patolów ma związki, zostają ojcami. Prędzej w związku będzie alkoholik bijący kobietę i zdradzający niż taki spokojny mający swoje zainteresowania mężczyzna. Heh śmiechu warte.

Gość gość
No niestety, taka prawda, a potem jest płacz i szukanie jelenia, który weźmie na barki odpowiedzialność za to co kobieta nawywijała z umięśnionymi tępakami.

Gość gość
Potem się dziwić, że wyrastają kolejni Hitlerzy i Staliny. Kobiety sobie biorą nieraz za mężów tyranów i alkoholików, i cierpią na tym tylko dzieci. Wyrastają na kaleki życiowe, mścicieli, zbrodniarzy.